5 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες ιστορικές αποκαλύψεις έρχονται στο Hot Doc


Νέες ιστορικές αποκαλύψεις έρχονται στο Hot Doc

Η έρευνα για τον μυστικό στρατό της CIA στην Ελλάδα στην Ελλάδα, εκείνον που έγινε γνωστός ως «Κόκκινη Προβιά» και κατάφερνε με πρόσχημα την αντιμετώπιση του σοβιετικού «κινδύνου» να κάνει πραξικοπήματα, να χειραγωγεί πολιτικούς και πολίτες και να καθορίζει τις εξελίξεις, συνεχίζεται.

Ο όγκος και η σοβαρότητα των στοιχείων που έχουμε στη διάθεσή μας και έπρεπε να ερευνήσουμε ήταν τέτοιος, που μας ανάγκασε

να αναβάλλουμε την κυκλοφορία του περιοδικού για μια εβδομάδα.


Έτσι το νέο Hot Doc. με ακόμη περισσότερα στοιχεία και συγκλονιστικότερες αποκαλύψεις για τη δράση της «Κόκκινης Προβιάς» που έγραψε -καλύπτοντας τα ίχνη της επί δεκαετίες- τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

Στο «καυτό» Hot Doc. που από την ερχόμενη Πέμπτη θα βρίσκεται στα περίπτερα και το διαδίκτυο, αποκαλύπτουμε μεταξύ άλλων πώς η «Κόκκινη Προβιά» δημιούργησε το Κυπριακό με δράση σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, πώς δημιούργησε τα δύο πραξικοπήματα Παπαδόπουλου και Ιωαννίδη, πώς συνδέθηκε με προβοκάτσιες και βομβιστικές επιθέσεις στην Ελλάδα και πώς φτάνει ως τη σύγχρονη τρομοκρατία τη δεκαετία του ’90.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου