14 Μαρτίου 2015

Τα ερωτικά γράμματα της Αγγελικής στον έγκλειστο φίλο της




Εξομολογείται τον έρωτά της και τον φόβο της για τον Χ. ΞηρόΗ αγάπη της Αγγελικής Σπυροπούλου για ηγετικό έγκλειστο μέλος της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και η αγωνία της για την επιτυχία ή μη του σχεδίου για την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού ξεδιπλώνονται μέσα από επιστολές που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης και δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής.

«Έχεις ένα μαγικό τρόπο να κάνεις τα πάντα να πηγαίνουν καλά στο τέλος ενώ την ίδια στιγμή μεταφέρεις δύναμη και σε εμένα και πραγματικά τη χρειάζομαι τώρα. (…) Επίσης γράφεις ότι βαρέθηκες τα χάρτινα λόγια… Εγώ να δεις! Άντε λοιπόν πέρνα τον τοίχο, σ’ το χω ξαναπεί! Φυσικά θα προτιμούσα χίλιες φορές αντί να σου τα γράφω όλα αυτά να σου τα λέω κοιτάζοντας τα μάτια σου (…)», γράφει η Αγγελική στην επιστολή της προς τον έγκλειστο φίλο της. Και μεταξύ άλλων του λέει: «(…) Φοβάμαι πολύ το ενδεχόμενο να μην έχω την ευκαιρία να σου τα πω όλα αυτά μετά . Θέλω να ξέρεις πως εξαιτίας σου ένιωσα μερικά από τα πιο όμορφα και δυνατά συναισθήματα που μπορεί να νιώσει κανείς».

Μάλιστα, σε άλλη επιστολή της αναφέρεται και στον Χριστόδουλο Ξηρό και εξομολογείται πως την τρομάζουν οι απότομες αντιδράσεις του.

Διαβάστε αναλυτικά τις επιστολές της Αγγελικής στον Ελεύθερο Τύπο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου