27 Δεκεμβρίου 2012

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ! ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ...ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ!


ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ! ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ...ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ!

Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις .
VORIDIS
Κόντρα είχαμε πριν από λίγο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ, ανάμεσα στον παρουσιαστή και στον προσκεκλημένο Μάκη Βορίδη.
Ο διαξιφισμός μάλιστα έφτασε και σε προσωπικό επίπεδο όταν ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε "μηδενιστική" την κριτική που ασκούσε  προς την κυβέρνηση ο δημοσιογράφος. Ο Γιώργος Παπαδάκης ανταπάντησε στοN κ. Βορίδη ότι "εάν η δική μου η άποψη είναι μηδενιστική τότε η δική σας είναι λογιστική". Ο βουλευτής της ΝΔ. δεν μπορούσε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις τόσο του δημοσιογράφου όσο και στου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μητρόπουλου,  για ποιο λόγο τα επιπλέον χρήματα που καταβάλλουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες στον ΟΑΕΕ  για να πάνε υπέρ των ανέργων, τελικά δεν πηγαίνει ούτε ένα ευρώ προς αυτούς! Μάλιστα, όπως ειπώθηκε, τα 100 εκατομμύρια ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τις πρόσθετες εισφορές των επαγγελματιών χρησιμοποιούνται για άλλο σκοπό!
Μπροστά σε αυτό τον νέο εμπαιγμό που υφίστανται οι πολίτες, ο κ. Βορίδης δεν ήξερε τι να απαντήσει ια να πει τελικά "δεν είμαι εγώ Υπουργός Εργασίας. Δεν ξέρω το θέμα. Να κάνετε την ερώτηση στον Υπουργό"! Ήξερε όμως να πει ότι η κριτική του Παπαδάκη είναι "μηδενιστική|!
Α ρε, βούρδουλας που τους χρειάζεται! Τους δίνουν το βήμα για να τσαμπουνάνε μπαρούφες. Ρε, αφού είστε άσχετοι και επικίνδυνοι. Πηγαίνετε σπίτια σας!
ΠΗΓΗ:http://makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου