2 Οκτωβρίου 2013

Σαμαράς και Βενιζέλος ,θέτουν σε κίνδυνο την ενότητα της ελληνικής κοινωνίας


Σαμαράς και Βενιζέλος ,θέτουν σε κίνδυνο την ενότητα της ελληνικής κοινωνίας



Τελικά είναι πείραμα ή καλοστημένη απάτη εις βάρος του Ελληνικού λαού;

Οι έγκριτοι νομικοί αντιλαμβάνονται την προχειρότητα των χειρισμών της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης και κρατούν σαφείς αποστάσεις.
Προσπαθούν να μας πείσουν πως κάνουν τον σωστό επ' αγαθό της κοινωνίας βεβαίως βεβαίως...
Αλήθεια πως είναι δυνατόν να χωρέσουν σε 9 σελίδες δικογραφίας τα τόσο σημαντικά παραπτώματα κακουργηματικού χαρακτήρα;
Μακάρι να μην αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός της ελληνικής "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχτώ πως η δημοκρατία μας και η δικαιοσύνη μπορεί να λειτουργεί κατά το δοκούν και να ερμηνεύεται σύμφωνα με το επικοινωνιακό και πολιτικό όφελος.
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ελληνική κοινωνία είναι διατεθειμένη να τσακίσει κάθε μορφή Φασισμού-Ναζισμού.
Αυτή η στάση όμως της κοινωνίας αφορά όλες εκείνες τις τακτικές φασισμού που εκφράζονται με διαφορετικές εκφάνσεις: από Χρυσή Αυγή, κυβέρνηση, δημοσιογράφους και να δούμε αν ισχύσει και με τους δικαστές.

Για να μην παρεξηγηθώ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να δοθεί συγχωροχάρτι σε πιθανά εγκλήματα που έχει διαπράξει η Χρυσή Αυγή .
Αλλά δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση κανένας άνθρωπος να μην γίνει ο σάκος του μπόξ για το σύστημα , αλλά και καμία πιθανή επιτυχία της δικαιοσύνης ,έστω και καθυστερημένη, να μην λειτουργήσει ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ.
Αν παρ ελπίδα το κατηγορητήριο καταρρεύσει τότε οι εξελίξεις θα είναι πολύ δυσάρεστες και το "φαινόμενο" της Χ.Α. δυστυχώς θα γιγαντώσει.
Την τελευταία διαπίστωση την γνωρίζουν πολύ καλά οι" συστημικοί παίχτες" και όπως όλα δείχνουν, εκεί είναι που επενδύουν.
Το παιχνίδι του διχασμού και της δημιουργίας του δίπολου από τη μια όλοι οι δημοκράτες μαζί και από την άλλη ο φόβος του ολοκληρωτισμού της Χ.Α. ευνοεί μόνο Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ που βλέπουν τα ποσοστά τους να καταρρέουν.
Τα παιχνίδια αυτά που παίζει Σαμαράς και Βενιζέλος ,θέτουν σε κίνδυνο την ενότητα της ελληνικής κοινωνίας και η ιστορία θα τους κρίνει αυστηρά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου