3 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΑΖΙ ΜΕ TO ΓΓ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟ ΓΑΛΗΝΟ ΣΕ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ

                                            

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

        


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΜΑΖΙ ΜΕ TO ΓΓ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟ ΓΑΛΗΝΟ
ΣΕ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ

Νέες περιοδείες αρχίζει από αύριο Πέμπτη (3/10/2013) ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Πρώτος σταθμός η Σάμος, που θα την επισκεφθεί μαζί με το Γενικό Γραμματέα του Κινήματος Σπύρο Γαληνό.

Το πρόγραμμα προβλέπει συναντήσεις με την τοπική ΕΛΜΕ, το νεοσύστατο Σύλλογο Τριτέκνων Σάμου, το Σύλλογο Πολυτέκνων, το Προεδρείο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών
Σωματείων Σάμου και με το νεοεκλεγέν πενταμελές της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος.

Την Παρασκευή, ο Τέρενς Κουίκ και ο Σπύρος Γαληνός θα μεταβούν στη Μυτιλήνη, όπου το μεσημέρι στις 12:30 θα δώσουν Συνέντευξη Τύπου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για τα τοπικά προβλήματα της Λέσβου.

Ο Βουλευτής Επικρατείας και ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα έχουν συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου και στη συνέχεια θα επισκεφθούν το στρατόπεδο που άνοιξε για τους λαθρομετανάστες.

Στο πρόγραμμα προβλέπεται επίσης και προσκύνημα στον Ταξιάρχη, στο Μανταμάδο και περιοδεία σε χωριά για συνομιλία με τους κατοίκους και καταγραφή των προβλημάτων τους.

Επίσης, θα υπάρχει και συνεργασία με τη νέα Συντονιστική Επιτροπή Λέσβου, προκειμένου να συντονίσουν σε ακόμα υψηλότερο βαθμό τις παρεμβάσεις για ζητήματα της συγκεκριμένης Περιφέρειας  που προωθεί μέσω του κοινοβουλευτικού του έργου ο Τέρενς Κουίκ.

Την άλλη εβδομάδα οι περιοδείες θα συνεχιστούν στο Ιόνιο. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου