30 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εδω και αρκετές εβδομάδες το Ιστραήλ βομβαρδίζει την Λωρίδα της Γάζας σκοτώνοντας και τραυματίζοντας εκατοντάδες Παλαιστίνιους , μικρά παιδιά και ηλικιωμένους.
Συνεχίζει τις επιδρομές σε σπίτια,τις μαζικές συλλήψεις και επιθέσεις εναντίον Παλαιστινίων στην Δυτική Όχθη,επιμένοντας στην τακτική της συλλογικής τιμωρίας.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη μας στο λαό ,που για πάνω από έξι δεκαετίες δοκιμάζεται στις πιο σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες κατοχής,αλλά δεν λυγίζει.
Αυτό είναι το μήνυμα για όσους έχουν την λογική των ίσων αποστάσεων,που πρακτικά δικαιώνει την Ιστραηλινή επίθεση.
Ο Παλαιστινιακός λαός παραδίδει μαθήματα σε
όλους τους λαούς του κόσμου.Μαθήματα θάρρους,αντοχής,αποφασιστικότητας,υπομονής,αξιοπρέπειας και αντίστασης.
Μπροστά στην νέα αυτή βάρβαρη και αιματηρή επίθεση οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δηλώνουν την αλληλεγγύη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.
Να σταματήσουν τώρα οι Ισραηλινές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας.
Να αποχωρήσει ο Ισραηλινός στρατός κατοχής από τα παλαιστινιακά εδάφη.
Καλούμε τους Γιαννιώτες -Γιαννιώτισσες σε επίδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό,να συμμετέχουν στην συλλογή φαρμάκων που λειτουργεί από την Δευτέρα 28/7 στην κεντρική πλατεία μπροστά στην Περιφέρεια (Νομαρχεία).
Στο κιόσκι της Πρωτοβουλίας Κοινονικής Αλληλεγγύης,θα υπάρχει έντυπο υλικό για την ενημέρωση των Γιαννιωτών.
Οι Ανεξαρτητοι Ελληνες θα συμμετέχουν  στην συλλογή φαρμάκων, στα Γραφεία της Συντονιστικής Επιτροπής Ιωαννίνων,στην (Ν.Ζέρβα 4-6 τηλ.2651400812 υπεύθυνος Συνδικαλισμού & γραφείου Χρήστος Οικονόμου, ώρες συλλογής φαρμάκων 11,30 - 1,30 ) και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας - αλληλεγγύης την Πέμπτη 31/07 στις 8 μ.μ  μπροστά στην Περιφέρεια (Νομαρχεία).

Γραμματέας : Ραχιώτης Γιάννης 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου