8 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Ολόκληρη η ομιλία του Πάνου Καμμένου


ΒΙΝΤΕΟ-Ολόκληρη η ομιλία του Πάνου Καμμένου



ΒΙΝΤΕΟ-Ολόκληρη η ομιλία του Πάνου Καμμένου

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στη Βουλή.

«Πρόκειται για προϋπολογισμό-τραγωδία που υποθηκεύει με δυσβάσταχτα δάνεια και χρέη τις επόμενες γενιές μέχρι το 2057», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: « Πως είναι δυνατόν η ελληνική κοινωνία να «φέσωσε» με χρέος 270 δις μέσα σε μία τριετία. Που είναι αυτά; Γιατί τα χρεώθηκε ο πολίτης;. Να πούμε την αλήθεια. Ουσιαστικά η κυβέρνηση των μνημονίων τα πέρασε από το έλλειμμα των τραπεζών στο έλλειμμα των πολιτών. Ο Ε. Βενιζέλος πολύ προσεκτικά ρώτησε «τι θέλετε; Να κλείσουν οι τράπεζες;». Μα εμείς δεν είμαστε Βουλευτών των τραπεζών, είμαστε Βουλευτές των πολιτών».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε ότι «η χώρα χρειάζεται μια νέα συμφωνία που θα προτάξει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Το όραμα είναι να δουλέψουμε σκληρά, να αλλάξουμε το δημόσιο αλλά και το κράτος να περιφρουρήσει τις περιουσίες των πολιτών» και τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του μνημονίου .

Παράλληλα ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως στόχος της Γερμανίας «είναι η υποδούλωση των λαών» και πρόσθεσε εμείς θέλουμε την κοινότητα των εθνών. «Όχι στην Ευρώπη της Μέρκελ»
.

Πολιτικοί: ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου