1 Φεβρουαρίου 2014

Η Νεολαία των ΑΝΕΛ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της Λέσχης Αξιωματικών (φωτό)

Η Νεολαία των ΑΝΕΛ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της Λέσχης Αξιωματικών (φωτό)




Στο μνημείο της Λέσχης Αξιωματικών στην Αθήνα κατέθεσε σήμερα στεφάνι εκ μέρους της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων η Κατερίνα Παλαιοδήμου, Υπ. Οργ. Λεκανοπεδίου συνοδευόμενη από μέλη και στελέχη της Νεολαίας.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της νεολαίας των ΑΝΕΛ σήμερα «συμπληρώνονται 18 χρόνια από την ημέρα που τρεις Έλληνες αξιωματικοί πέφτουν νεκροί υπερασπιζόμενοι ως ακρίτες τα σύνορα της πατρίδας. Τα ονόματά τους θα μείνουν πάντα χαραγμένα στο μυαλό μας: Καραθανάσης Χριστόδουλος, Βλαχάκος Παναγιώτης, Γιαλοψός Έκτορας. 18 χρόνια μετά από εκείνη τη σημαδιακή για το σύγχρονο ελληνισμό ημέρα η Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τιμά τη μνήμη των σύγχρονων ηρώων της αιώνιας πάλης για διασφάλιση της ειρήνης, της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Οι πεσόντες αυτοί, στο όνομα των οποίων ασέλγησαν πολλάκις οι κυβερνώντες, πότε δηλώνοντας με θράσος ότι «τη σημαία την πήρε ο άνεμος» και πότε προχωρώντας σε χορό σκανδαλωδών εξοπλιστικών αγορών στην πλάτη του ελληνικού λαού, τη δόξα των οποίων λεηλατούν όψιμοι υπερπατριώτες οπαδοί του ναζισμού, αποτελούν και θα αποτελούν διαχρονικά σύμβολα αδούλωτης ελληνικής ψυχής και αιώνιους φάρους που θα δείχνουν το χρέος μας ως Έλληνες και ως πολίτες: την παντοτινή άσκηση της ελευθερίας και το αδούλωτο πνεύμα ενάντια σε όσους επιβουλεύονται τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου