4 Φεβρουαρίου 2014

Μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης από τον Πάνο Καμμένο στη Χαλκίδα

Μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης από τον Πάνο Καμμένο στη Χαλκίδα
Στη Χαλκίδα βρέθηκε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Στη σύντομη ομιλία του έκανε λόγο για ανάγκη ενότητας και αλληλεγγύης, μίλησε για το χρέος της Ελλάδας, τη Χρυσή Αυγή, ενώ κάλεσε τους πολίτες να ενημερωθούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων για μονομερή διαγραφή του χρέους.

Ο Πάνος Καμμένος στη Χαλκίδα


Αφορμή για την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στη Χαλκίδα στάθηκε η διοργάνωση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Ευβοίας ημερίδας με θέμα «Εργασιακές Σχέσεις-Συνταξιοδοτικό-Κρίση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων-Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά». Παρόντες ήταν κορυφαία στελέχη του κινήματος από ολόκληρη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καθώς και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης. Το παρών τους έδωσαν ακόμα οι κ.κ. Χρήστος Παγώνης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Χαλκιδέων, ο Γιώργος Βλαχογιώργος καιΓιώργος Φραντζής, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Σταύρος Μακαρίου κ.α.



Ο κ. Πάνος Καμμένος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παριστάμενους, ενώ με χαρά τον υποδέχτηκαν και 2 μικροί Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι του πρόσφεραν από ένα μπουκέτο λουλούδια.



Παίρνοντας το λόγο ο κ. Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στα οικονομικά σκάνδαλα που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αλλά οι «δράστες» ή παραμένουν άφαντοι ή προστατεύονται, σε αντίθεση με τους Έλληνες οι οποίοι διώκονται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα σας κουράσω γιατί εμείς σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουμε ότι αυτό που λείπει είναι ο διάλογος. Αυτό που λείπει είναι να μιλάνε οι πολίτες. Ο λόγος λοιπόν στους πολίτες είναι το σύνθημα των συζητήσεων και όχι των ομιλιών που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα. Ο κ. Φιλιππίδης έμαθα πριν από λίγο ότι είναι ελεύθερος στην Τουρκία. Μάλλον θα τρώει μπακλαβάδες. Ο κ. Χριστοφοράκος παραμένει στη Γερμανία διότι δεν πρέπει να μιλήσει και να πει σε ποιους Έλληνες πολιτικούς έδινε χρήματα η Siemens. Ο Φιλιππίδης, ο Χριστοφοράκος και άλλοι τόσοι βρίσκονται υπό την προστασία στα πέρατα της γης ενώ εμείς σαν Έλληνες πολίτες διωκόμαστε. Παρότι όμως διωκόμαστε δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν μιλάμε. Θέλω μαζί να προσπαθήσουμε να περάσουμε ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία».



Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της χώρας και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες δήλωσε: «Κάποτε ήταν θέμα τιμής να μη σε κυνηγάει η τράπεζα ή το δημόσιο. Τώρα πια δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας ή μια Ελληνίδα ανεξάρτητα της οικονομικής κατάστασης που βρίσκονταν μέχρι χθες που να μην έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο από δάνεια -διακοπών, προίκας, γάμου κτλ- δάνεια που οι τράπεζες έδιναν αφειδώς και τα οποία βομβάρδιζαν τους Έλληνες πολίτες για μια δεκαετία. Οι τράπεζες έκαναν αυξήσεις στα αποθέματα τους δανείζοντας στους ευατούς τους. Δυο μόνο νούμερα θα σας πω και θα κλείσω. Τα χρήματα τα μετρητά που κυκλοφορούν στη χώρα βάση της Τραπέζης Ελλάδος και της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας είναι 21 δις. 19 δις σε χαρτονομίσμα και 2 δις σε κέρματα!Οι εγγυημένες καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών που είναι κάτω από 100.000€ που είναι οι περισσότερες είναι γύρω στα 140 δις. 168 δις είναι όλες οι καταθέσεις. Τα 260 δις που χρέωσαν στον ελληνικό λαό από την ανακεφαλαίωση που είναι; Είναι τα χρήματα που μοιράστηκε η μεταπολίτευση και η διαπλοκή και βρίσκονται έξω, προκειμένου αν αγοράσουν τις πτωχευμένες περιουσίες του ελληνικού λαού, δηλαδή τις δικές μας. Για αυτό πρέπει ο Έλληνας πολίτης να μπορεί να πληρώσει το δάνειο του στην τράπεζα. Γιατί όταν δεν μπορεί να το πληρώσει η νομοθεσία την οποία έχουν χτίσει με σκοπό να κατασχεθεί και να δημευθεί η περιουσία του Έλληνα πολίτη. Για ποιο λόγο παίρνουν τα μέτρα από την περσινή φορολογία στην ιδιωτική περιουσία; Για να προστεθεί στις τράπεζες και στις εισπρακτικές εταιρείες πλέον και η υποχρέωση που ο Έλληνας πολίτης φορολογούμενος δεν θα μπορεί να πληρώσει στο δημόσιο, γιατί δεν θα έχει να πληρώσει το φόρο που του βάζουν βάση συγκεκριμένου σχεδιασμού με αποτέλεσμα οι εισπρακτικές εταιρείες που θα αναλάβουν την είσπραξη των φόρων- γιατί αυτό έχει περάσει με το μνημόνιο- να δημεύσουν την ιδιωτική περιουσία και να καταργήσουν την ιδιοκτησία στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο σχεδιασμός που ξεκίνησε με τα μνημόνια. Και δεν είναι δικαιολογία να πει κανείς δεν διάβασα το μνημόνιο, ή να λένε τα συνήθη ψεύδη. Είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι και είναι και ύποπτοι φυγής. Έχουν διαπράξει έγκλημα κατά της χώρας και αυτό είναι το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας. Αυτή είναι η αλήθεια».



Εν συνεχεία τόνισε τους τρόπους αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου ενώ έθιξε και το θέμα της Χρυσής Αυγής λέγοντας: «Πρέπει λοιπόν να το αντιμετωπίσουμε. Και το αντιμετωπίζουμε πολιτικά, Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα βάλουμε νερό στο κρασί μας. Δεν πρόκειται να στηρίξουμε κανέναν ο οποίος δεν καταδικάζει το μνημόνιο και δεν πρόκειται να έρθει στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων κανείς που ψήφισε μνημόνιο στη χώρα. Δεύτερον, πιστεύουμε ότι με ειρηνικό τρόπο θα πρέπει να ενημερωθούν οι πολίτες και σε αυτό θα φροντίσετε εσείς. Δεν υπάρχουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μιλάμε για χούντα. Ιδίως τα κεντρικά κανάλια ελέγχονται από τη διαπλοκή και από αυτούς που παίρνουν τα δάνεια. Η ενημέρωση είναι συγκεκριμένη και μετά το σίριαλ το τούρκικο θα παρακολουθήσετε την αλήθεια που οι ίδιοι θέλουν να περάσουν. Ο μόνος τρόπος για να ενημερώσουμε τους πολίτες είναι να βγούμε όλοι μαζί στους δρόμους και τις γειτονιές με ειρηνικό τρόπο. Ετοίμασαν για την Ελλάδα σφαγή και η σφαγή αυτή ήταν ο διαχωρισμός των Ελλήνων στα δύο, όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν. Γι΄αυτό δημιούργησαν τη Χρυσή Αυγή. Το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής το δημιούργησαν και το διαφημίσανε. 12 λεπτά έπαιζε στο Mega η Χρυσή Αυγή τη στιγμή που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έπαιζαν 12 δευτερόλεπτα. Αυτοί τους κάνανε να γίνουν ουσιαστικά η δεύτερη πολιτική δύναμη στον τόπο. Και τους κάνανε γιατί πήγαν να χρησιμοποιήσουν για δεύτερη φορά τη διχόνοια στο τόπο. Να σφαχτούμε μεταξύ μας. Τη χάρη αυτή δεν θα τους την κάνουμε».



Τέλος, αναφέρθηκε στο σχέδιο των Ευρωπαίων καθώς και στο ζήτημα των Ευρωεκλογών τονίζοντας τα εξής: «Θα ενωθούμε οι Έλληνες και θα διαφυλάξουμε την πατρίδα μας από το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μιλάει για ομοσπονδιοποίηση. Στις εκλογές πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά τι θα ψηφίσουμε. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λέμε όχι στην Ευρώπη της Ομοσπονδίας με υποστολή των σημαιών, γιατί αυτό είναι το σχέδιο και του ευρωπαϊκού λαϊκού και του σοσιαλιστικού κόμματος, δηλαδή της Νέας Τάξης Πραγμάτων που δεν έχει καμία σχέση αυτή η Ευρώπη με την Ευρώπη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».



Έκλεισε την ομιλία του καλώντας τον κόσμο να ενημερωθεί και να ενωθεί απέναντι σε αυτά που του επιβάλλουν με γνώμονα πάντα την προστασία της ίδιας της οικογένειας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να διαφυλάξουμε τις οικογένειες μας. Καταρχήν με νομικούς τρόπους και εν συνεχεία με αλληλεγγύη. Κανένα σπίτι δεν θα παραδώσουμε. Οι πολίτες είμαστε δυνατότεροι από όλους αυτούς. Και από εκεί και πέρα ενημέρωση στο χώρο δουλειάς μας, στις γειτονιές μας παντού γιατί όλα αλλάζουν πολύ εύκολα. Είμαστε ξεκάθαροι. Αρνούμαστε αυτό το χρέος που περνά από τους τραπεζίτες στους πολίτες και τους λέμε ξεκάθαρα δεν πρόκειται να το πάρουν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αυτό το χρέος που προσπαθούν να περάσουν στον ελληνικό λαό. Θα το διαγράψουμε μονομερώς. Ας εργαστούμε σκληρά αλλά θα εργαστούμε προς όφελος των εαυτών μας, των οικογενειών μας και όχι προς όφελος των τοκογλύφων».
- See more at: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου