22 Απριλίου 2014

«Το μοιραίο Boeing καταρρίφθηκε από τους Αμερικανούς»

«Το μοιραίο Boeing καταρρίφθηκε από τους Αμερικανούς»

Αυτό υποστηρίζει ένας Αμερικανός συγγραφέας, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ έριξαν το αεροσκάφος είτε σκόπιμα είτε κατά λάθος!

Σύμφωνα με τον John Chuckman, συγγραφέα και πρώην στέλεχος πετρελαϊκής εταιρίας, οι ΗΠΑ
πιθανότατα κατέρριψαν το Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών με τους 239 επιβαίνοντες. Ο Chuckman ήταν παλιότερα επικεφαλής οικονομολόγος σε μεγάλη πετρελαϊκή εταιρία του Καναδά.

Αρθρογραφώντας στο OpEdNews.com διερωτήθηκε: «Μπορεί οι Ηνωμένες Πολιτείες να κατέρριψαν είτε κατά λάθος είτε σκόπιμα την πτήση MH370 και τώρα να θέλουν να το κρύψουν; Η πιθανότητα να βρεθούν τα συντρίμμια, ακόμη κι αν η τοποθεσία της συντριβής έχει βρεθεί, τέσσερα μίλια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας ανάμεσα σε υποθαλάσσια βουνά, είναι απίθανες στην καλύτερη περίπτωση, οπότε οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να παραμείνουν σίγουρες ότι δε θα βρεθούν ποτέ απτές αποδείξεις».

Σύμφωνα με τον Chuckman, ακόμη κι αν αποδειχθεί αυτή η θεωρία, δε θα είναι κάτι άνευ προηγουμένου, αφού τουλάχιστον τρεις φορές, ο αμερικανικός στρατός έχει καταρρίψει πολιτικά αεροσκάφη.

«Δεν έχω ιδέα τι έγινε, αν ένας απατεώνας πιλότος ή ένας αεροπειρατής, οδήγησε την πτήση MH370 να αποκοπεί από την επικοινωνία, να αλλάξει πορεία και να πετάξει σε χαμηλό ύψος αλλά ξέρω ότι το γεγονός αυτό δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από στις αμερικανικές στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες», καταλήγει ο Αμερικανός συγγραφέας.


crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου