7 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του δήμου Ιωαννιτών και εκφράζουμε την πλήρη στήριξη μας και τασσόμαστε στο πλευρό τους μετά το ψήφισμα πού εξέδωσε το δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ιωαννιτών ύστερα από επιστολή της Ανεξάρτητης Κίνησης Δημοτικών Υπαλλήλων και εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας στην νέα μέθοδο αξιολόγησης.
Η Τροικανή Κυβέρνηση για άλλη μια φορά προσπαθεί να επιβάλλει τον αυταρχισμό της με τον νέο Ν. 4250/2014 ( Διοικητικές απλουστεύσεις - Καταργήσεις , Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα - Τροποποίηση των διατάξεων του π.δ . 318/1992(Α΄161) και λοιπές ρυθμίσεις που αφορά την Αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων .
Ο αντισυνταγματικός νόμος προβλέπει νέες απολύσεις με τα ποσοστά 15,60, 25% πού επιβάλλει στον αξιολογητή ποινή αν δεν τα εφαρμόσει και ιδιαίτερα το ποσοστό 15% των (κακόν υπαλλήλων) που θα κρίνει ο εκάστοτε διευθυντής άρα η κυβέρνηση.
Αυτός ο νόμος θα διαλύσει της υπηρεσίες και της δομές του ευρύτερου Δημόσιου τομέα και μας φέρνει αναμνήσεις άλλων εποχών (πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων , πελατειακές σχάσεις.......)
Ζητάμε την άμεση απόσυρση και κατάργηση αυτού του νόμου της αξιολόγησης και να τεθεί το θέμα της αξιολόγησης σε σωστές βάσεις και κριτήρια, όχι με γνώμονα την συρίκνωση και της απολύσεις.
Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε δεν θα τους περάσει δεν θα τους αφήσουμε . Φτάνει πιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου