16 Νοεμβρίου 2014

Αυτοί είναι οι άνδρες που συνελήφθησαν για την ΑΠΑΓΩΓΗ της 27χρονης! Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για δυο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και ένα πλημμέλημα!(PHOTOS)


Αυτοί είναι οι άνδρες που συνελήφθησαν για την ΑΠΑΓΩΓΗ της 27χρονης! Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για δυο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και ένα πλημμέλημα!(PHOTOS)


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δυο συλληφθέντες για την απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς μεγαλομετόχου Ελληνικής ΠΑΕ.

Πρόκειται για δυο άνδρες Ελληνικής καταγωγής, 48 και 53 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι με τη βοήθεια ενός Αλβανού συνεργού ο οποίος αναζητείται ακόμα, απήγαγαν την νεαρή κοπέλα την ώρα που κατέβαινε από το σπίτι της, για να πάει στην δουλειά της.

Εναντίον των δυο συλληφθέντων, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα.
Συγκεκριμένα, οι δυο άντρες κατηγορούνται για:
-Αρπαγή κατά συναυτουργία με σκοπό τον εξαναγκασμό στην καταβολή λίτρων(επιβαρυντική περίπτωση με αυστηρότερη ποινική μεταχείριση)
-Εκβίαση κατά συναυτουργία με σωματική βία
-Παράνομη οπλοκατοχή.

Και οι δύο παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να πάρουν προθεσμία.
Ποινική δίωξη για τις ίδιες αξιόποινες πράξεις ασκήθηκε ωστόσο από τον εισαγγελέα σε βάρος ενός ακόμη συνεργού τους, που διαφεύγει μέχρι στιγμής τη σύλληψη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ:
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 48χρονος είχε ηγετικό ρόλο στην οργάνωση της απαγωγής, ενώ ο 53χρονος, ο οποίος είναι ομογενής από το Καζακστάν,τον βοήθησε για να την εκτελέσει.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν στην περιοχή της Λούτσας το κρησφύγετο, στο οποίο κρατούσαν τη νεαρή φοιτήτρια για δέκα μέρες, ενώ το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται από την ταυτοποίηση του DNA που βρέθηκε στα ρούχα της κοπέλας, αλλά και από το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνα, που στο παρελθόν χρησιμοποιούσε στην εταιρεία του ο ένας από τους συλληφθέντες.

Επίσης, στο σπίτι του 48χρονου βρέθηκαν 80.000 ευρώ που ήταν μέρος από τα λύτρα, τα οποία ήταν προσημειωμένα, ένα πιστόλι και αρκετά φυσίγγια.
Υπενθυμίζεται ότι ένας από τους δύο δράστες είχε επιστρέψει την κοπέλα στο σπίτι της με μία μηχανή, η οποία όπως αποδείχθηκε τώρα, ανήκει στον αδελφό του, ενώ το σπίτι που χρησιμοποίησαν για κρησφύγετο ανήκει στην πεθερά του. Το δε τηλέφωνο, από το οποίο έκαναν τις συνεννοήσεις με τον πατέρα της κοπέλας για την καταβολή των λύτρων,άνηκε στον 48χρονο και είχε κατοχυρωθεί σε μια εταιρεία η οποία του ανήκε.

Οι δύο άνδρες όπως έγραψε και νωρίτερα το star.gr δεν είχαν καμία σχέση με την κοπέλα και δεν ανήκαν στο φιλικό ή επαγγελματικό της κύκλο.
Όπως ομολόγησαν οι ίδιοι στην αστυνομία, ο 48χρονος αφού έκλεισε την δική του επιχείρηση, έπιασε δουλειά σε μια εταιρεία που ανήκει σε έναν πολύ στενό φίλο του πατέρα της 27χρονης.

Κάθε φορά λοιπόν που εκείνος επισκεπτόταν τον φίλο του ο 48χρονος κρυφάκουγε κι έτσι έμαθε ότι είναι γαμπρός του προέδρου της ΠΑΕ.
Οι δράστες σχεδίαζαν την απαγωγή της κοπέλας έξι ολόκληρους μήνες, ενώ μπήκαν και στο facebook για να βρουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσαν για την κοπέλακαι τελικά έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το DNA που βρέθηκε στα ρούχα της κοπέλας ανήκει στον 48χρονο, ενώ στη διάθεσή τους έχουν υλικό από πάνω από 100 κάμερες ασφαλείας που φαίνεται η διαδρομή που ακολούθησαν οι απαγωγείς από τη Λούτσα μέχρι την Κυψέληγια να επιστρέψει η 27χρονη στο σπίτι της.
Μάλιστα και η ίδια η κοπέλα αναγνώρισε τους δράστες από το σωματότυπό τους.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου