26 Απριλίου 2013

«Χονδρέμποροι» ναρκωτικών αλωνίζουν όλη την Ήπειρο



«Χονδρέμποροι» ναρκωτικών αλωνίζουν όλη την Ήπειρο


«Χονδρέμποροι» ναρκωτικών αλωνίζουν όλη την Ήπειρο
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας ακόμη… χονδρέμπορος με 313 κιλά χασίς, ποσότητα την οποία προσπάθησε να διοχετεύσει στο εσωτερικό της χώρας μας. 
Πρόκειται για έναν 33χρονο Έλληνα (!), ο οποίος για να μην γίνει αντιληπτός από τα αστυνομικά μπλόκα, είχε τοποθετήσει το χασίς  σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε καρότσα Ι.Χ. φορτηγού. 
Αν και παλαιότερα οι διακινητές μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ήταν συνήθως Αλβανοί, τελευταία βλέπουμε όλο και πιο πολλούς  Έλληνες να μπαίνουν στα… χρυσοφόρα κυκλώματα, με την ελπίδα ότι γρήγορα θα λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους, αναφέρει η εφημερίδα "Πρωινός Λόγος". 
Με συνεργάτες στην κατεξοχήν χώρα… παραγωγής χασίς, την Αλβανία, «αναπτύσσονται» ραγδαία, συμμετέχοντας σε διεθνείς σπείρες που δρουν στην ελληνοαλβανική μεθόριο. 

Στην Θεσπρωτία

Το τελευταίο περιστατικό μεγάλης ποσότητας διακίνησης ναρκωτικών έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σελεύκεια  Θεσπρωτίας, όταν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχή έρευνα στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 33χρονος Έλληνας, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες 302 συσκευασίες που περιείχαν 313 κιλά χασίς.  
Ακόμη στην κατοχή του δράστη και στο όχημα βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν : 
• μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,4 γραμμαρίων
• τρία χάπια μεθαδόνης 
• μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη βάρους 2 γραμμαρίων
• το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών
•  δυο κινητά τηλέφωνα  
Ο συλληφθείς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηγουμενίτσας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου