4 Απριλίου 2014

Πιπιλή: «Ο Γιώργος Παπανδρέου να βγάλει το σκασμό»


Πιπιλή: «Ο Γιώργος Παπανδρέου να βγάλει το σκασμό»




Αν μη τι άλλο η Φωτεινή Πιπιλή είναι από τους πολιτικούς που δεν μασάει τα λόγια της και τα όσα λέει κατά καιρούς, δίνουν τροφή για συζητήσεις.

Αυτή τη φορά – μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΒΗΜΑ FM- αποφάσισε να βάλει στο στόχαστρο για ακόμη μία φορά τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με αφορμή τόσο την πρόσφατη παρέμβασή του στο θέμα Μπαλτάκου, όσο και για τη στάση που κράτησε απέναντι στο Πολυνομοσχέδιο, ειδικότερα την καταψήφιση του άρθρου 2 που αφορούσε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

«Αυτό που είπε ο Πρετεντέρης για τον Μπαλτάκο, να βγάλει το σκασμό, ισχύει και για τον Γιώργο Παπανδρέου», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Πιπιλή και συνέχισε εξαπολύοντας... ρουκέτες κατά του πρώην πρωθυπουργού:


«Δεν μπορεί να μιλάει, όμως, ως πρώην πρωθυπουργός έτσι, διότι με προκαλεί. Με πειράζει γενικώς η συμπεριφορά του, διότι μου θυμίζει το παιδάκι το κακομαθημένο. Το ότι τα έκανε μπάχαλο δεν τον απασχολεί καθόλου και δεν μπορεί ο Παπανδρέου με τόσες εκκρεμότητες – αυτές που εννοώ εγώ, πολιτικές και βαθύτατες, και όχι αυτές που εννοεί ο Βενιζέλος, για τον τρόπο με τον οποίο μας οδήγησε σ’ αυτό που πληρώνουμε και κληρονομήσαμε εμείς, διότι δεν ήμουν βουλευτής από τα γεννοφάσκια μου ούτε πριγκηπόπουλο».

Παράλληλα έκανε λόγο για «αλαζονική η συμπεριφορά» του κ. Παπανδρέου και έσπευσε να υπερασπιστεί τους... βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που όπως χαρακτηριστικά είπε «τρώνε ξύλο».

«Ή θα βγει ευθέως και θα αντιμετωπίσει πολιτικά, από το βήμα της Βουλής, και όχι μέσω Bloomberg, την πραγματικότητα, ή θα πρέπει να σεβαστεί τους συναδέλφους μας στο ΠΑΣΟΚ που τρώνε πάρα πολύ ξύλο, προσπαθώντας να κρατήσουν την κυβέρνηση για να βγει η χώρα στις αγορές σε 10 μέρες και να ορθοποδήσουμε σιγά-σιγά» κατέληξε η κυρία Πιπιλή.

ΠΑΝ.ΒΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου