9 Σεπτεμβρίου 2014

Η απάντηση των Στρατιωτικών στο υπόμνημα του Γκ.Χαρδούβέλη είναι «μάχη μέχρις εσχάτων»


Η απάντηση των Στρατιωτικών στο υπόμνημα του Γκ.Χαρδούβέλη είναι «μάχη μέχρις εσχάτων» 

 Άρθρο στο «Π» του Ανέστη Τσουκαράκη



Γράφει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ και της ΕΣΠΕΑ Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ) Ανέστης Τσουκαράκης

Άδικα περιμέναμε σήμερα το μεσημέρι να εμφανιστεί ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης ή κάποιος νόμιμος αντιπρόσωπός του, ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο καταθέσαμε αίτηση ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, μετά τη συνεχιζόμενη μη συμμόρφωση του δημοσίου στην πρόσφατη και γνωστή πλέον σε όλους απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ως τακτική ακολουθήθηκε η κατάθεση υπομνήματος, δια εγγράφου του.

Νοιώσαμε έντονη την απαξίωση του Υπουργείου Οικονομικών, όχι τόσο προς μας τους Έλληνεςστρατιωτικούς, αλλά όσο στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της Πατρίδας μας, το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Από την ανάγνωση του υπομνήματος αντιληφθήκαμε για μια ακόμη φορά ότι τα πάντα ελέγχονται και καθοδηγούνται από τους Τροϊκανούς δυνάστες μας. Χωρίς την άδειά τους τίποτα δεν κινείται στη Χώρα μας. Αυτή την πανέμορφη Χώρα, την πάλαι ποτέ «ελεύθερη» Χώρα.

Η αγανάκτηση των Ελλήνων στρατιωτικών έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο και είναι σίγουρο ότι το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ καυτό. Οι Ενώσεις δυναμώνουν μέρα με την ημέρα και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ισχυροποιείται με απίστευτη δυναμική. Φαίνεται ότι ξεκινάει μια μάχη αξιοπρέπειας και επιβίωσης και θα είναι μέχρις εσχάτων.

Δείτε και το κείμενο του υπομνήματος του υπ. οικ. Γκίκα Χαρδούβελη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου