16 Νοεμβρίου 2013

Δύο Γιαννιώτες οι «εγκέφαλοι» της μεταφοράς ναρκωτικών… Στα χέρια της αστυνομίας το πιο επικίνδυνο κύκλωμα


Δύο Γιαννιώτες οι «εγκέφαλοι» της μεταφοράς ναρκωτικών… Στα χέρια της αστυνομίας το πιο επικίνδυνο κύκλωμα


Το πιο οργανωμένο κύκλωμα που δρούσε στην ελληνοαλβανική μεθόριο χτύπησε με τον πιο καίριο και αποτελεσματικό τρόπο το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Η έρευνα της Αστυνομίας για την πλήρη εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που βρίσκεται πίσω από την μεταφορά της μεγαλύτερης ποσότητας χασίς που έπεσε στα χέρια των διωκτικών αρχών, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ένας Γιαννιώτης κι ένας Αλβανός βρίσκονται ήδη στα χέρια των αστυνομικών, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.



Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία γνωρίζει την ταυτότητά τους γεγονός που κάνει ευκολότερο το έργο για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πηγές του Epiruspost.gr πρόκειται για έναν ακόμη αλλοδαπό αλλά και για έναν δεύτερο Γιαννιώτη που μετείχε στο κύκλωμα.

Ο πρώτος που βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας φαίνεται ότι είναι γνώριμος στις αστυνομικές αρχές από άλλες υποθέσεις, όπως και ο Αλβανός ο οποίος εμπλέκεται σε υποθέσεις λαθρομεταφορών.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν έφτασε η πληροφορία για τη διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς με φορτηγό όχημα.

Οι πληροφορίες αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Αρχικά εντοπίστηκαν οι προπομποί κοντά στον Αντίρριο και συνελήφθησαν. Πρόκειται για έναν Γιανιώτη κι έναν Αλβανό.

Άλλα δύο άτομα βρίσκονταν στο φορτηγό. Όταν κατάλαβαν ότι είχαν γίνει αντιληπτοί από τους αστυνομικούς εγκατέλειψαν το όχημα και κινήθηκαν προς δασώδη περιοχή της Ναυπάκτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν προκύψει πρόκειται για έναν ακόμη Αλβανό αλλά κι έναν Γιαννιώτη.

Τα ναρκωτικά είχαν φορτωθεί από περιοχή κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου εκεί είχαν μεταφερθεί από την Αλβανία, πιθανότατα από άλλους συνεργάτες του κυκλώματος.

Το φορτηγό το οποίο κατασχέθηκαν έφτασε στα Γιάννινα τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι αστυνομικοί χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να ξεφορτώσουν και να ζυγίζουν τον ενάμισι τόνο χασίς.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί στη χώρα και σίγουρα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Για την παρουσίαση της υπόθεσης θα δοθεί συνέντευξη τύπου το μεσημέρι του Σαββάτου, από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Κώστα Τρομπούκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου