16 Νοεμβρίου 2013

Ιωάννινα: Αναστάτωση και σκηνές χάους στη Δωδώνης - Όλο το ρεπορτάζ


Ιωάννινα: Αναστάτωση και σκηνές χάους στη Δωδώνης - Όλο το ρεπορτάζ



Ήταν λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, στην οδό Δωδώνης 31όταν μία ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε την περιοχή - Δεκάδες άνθρωποι που έπιναν αμέριμνοι τον καφέ τους στις διπλανές καφετέριες πετάχτηκαν στο δρόμο
Ακολουθούν σκηνές πανικού καθώς τα πεζοδρόμια γεμίζουν από σπασμένα τζάμια. Η κεντρική είσοδος της πολυκατοικίας κυριολεκτικά διαλύθηκε από το οστικό κύμα που

δημιουργήθηκε. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Αστυνομίας και οχήματα της Πυροσβεστικής. Σε χρόνο ρεκόρ φτάνουν κι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η Δωδώνης, στο ρεύμα καθόδου,στο ύψος του Ξενία κλείνει.

Κόσμος συγκεντρώνεται στα πεζοδρόμια και προσπαθεί αγωνιωδώς να πληροφορηθεί τι συνέβη.

Η Πυροσβεστική ελέγχει σπιθαμή προς σπιθαμή το υπόγειο της πολυκατοικίας. Η Αστυνομία ερευνά τους χώρους και διαπιστώνει ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε πιθανότατα από τον λέβητα που υπήρχε.

«Ακούσαμε ένα τρομακτικό θόρυβο. Πεταχτήκαμε έξω. Δεν ξέραμε τι συμβαίνει Είδαμε τα πεζοδρόμια γεμάτα τζάμια. Ευτυχώς δεν έσπασαν τζαμαρίες από τις καφετέριες γιατί τότε σίγουρα θα είχαμε τραυματισμούς» ανέφερε στην ιστοσελίδα Epiruspost αυτόπτης μάρτυρας.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας παρέμειναν στο χώρο για περισσότερο από μία ώρα ελέγχοντας σχολαστικά τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου