5 Απριλίου 2014

ΤΕΤΡΑΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ; Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο Τέρενς Κουϊκ η Χρύσα Ούτση


ΤΕΤΡΑΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ; Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο Τέρενς Κουϊκ η Χρύσα Ούτση



Τετραπλές εκλογές τον Μάιο; Πάντως κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί χθες ο βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, με αφορμή την εδώ επίσκεψή του και την ανακοίνωση υποψηφίων του ψηφοδελτίου του για τις Περιφερειακές εκλογές.
…..
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ-ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
Πιο αναλυτικά: “Μακεδονία – Θράκη – Ελλάδα μας”, είναι ο τίτλος του συνδυασμού με τον οποίο ο γνωστός δημοσιογράφος και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Τέρενς Κουίκ θα διεκδικήσει την περιφέρεια ΑΜΘ.
Ένα όνομα συμβολικό των προθέσεών του περί μη ξεπουλήματος της Μακεδονίας και της Θράκης.
Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στα κεντρικά γραφεία των ΑΝΕΛ στη Ξάνθη, ο κ.Κουίκ αναφέρθηκε στα θέματα που αφορούν την περιοχή, τονίζοντας με έμφαση ότι τόσο μέσα από την δημοσιογραφική του εμπειρία όσο και από το κοινοβουλευτικό του έργο έχει ασχοληθεί ουκ ολίγες φορές με την περιοχή, απαντώντας με τον τρόπο αυτό και σε όσους τον επικρίνουν για την επιλογή του να διεκδικήσει την ηγεσία μιας περιφέρειας από την οποία δεν κατάγεται. Το γεγονός ότι δεν κατάγομαι από κάποιον εκ των 5 νομών της περιφέρειας μού δίνει την ευχέρεια να δηλώσω ότι δεν έχω λόγους για να διεκδικήσω ψηφαλάκια σε μια συγκεκριμένη ΠΕ εις βάρος κάποιας άλλης.Προσωπικά βλέπω όλες τις περιφερειακές ενότητες σαν ένα πράγμα, τόνισε χαρακτηριστικά

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης των ΑΝΕΛ Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, έθεσε ξανά ως κορωνίδα της προεκλογικής του εκστρατείας το θέμα του Τουρκικού Προξενείου τονίζοντας πως είναι ο μοναδικός βουλευτής της χώρας που έχει καταθέσει τόσες ερωτήσεις για το ζήτημα της Θράκης στη Βουλή. Παράλληλα ανακοίνωσε και την υποψήφια Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης που θα είναι τελικά η κυρία Χρύσα Ούτση, ενώ υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι κατεβαίνουν με το ψηφοδέλτιο της Ξάνθης και οι Γιάννης Πυρίλης και Ιρφάν Μεχμέτ Αλή.
Τέλος ο κ.Κουίκ υποσχέθηκε δε, ότι δεν θα είναι άλλος ένας Περιφερειάρχης τουρίστας που θα κόβει κορδέλες αλλά ένας άνθρωπος που μπορεί και θα μπαίνει στα υπουργεία για τα θέματα της περιφέρειας ΑΜΘ.





Αναρτήθηκε από Εκδότης-Ιπποκράτης Γαλάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου