22 Δεκεμβρίου 2013

Τον έστειλε αδιάβαστο ο Τέρενς Κουίκ

Τον έστειλε αδιάβαστο ο Τέρενς Κουίκ


Tα λίγα άτομα που είχαν μείνει μέσα στη αίθουσα της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, όπου συζητείτο το περίφημο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς, έδωσαν την ευκαιρία στον Ιορδάνη Τζαμτζή της Νέας Δημοκρατίας να ξεσπαθώσει κατά των βουλευτών -ιδίως της αντιπολίτευσης- που μπαίνουν μιλάνε κάνουν –είπε- το σόου τους και φεύγουν.

«Βλέποντας την αίθουσα, διαπιστώνω ότι η αντιπολίτευση για το μόνο που κόπτεται είναι οι εντυπώσεις και όχι η περιουσία των Ελλήνων. Ήρθαν έπαιξαν το θέατρό τους και έφυγαν» είπε ευστόχως ο Ιορδάνης Τζαμτζής σε μια σχεδόν άδεια αίθουσα.

Λίγο αργότερα, τον λόγο πήρε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ και αναφέρθηκε στο γεγονός.

«Άκουσα κύριε Πρόεδρε, αυτόν τον "αυτοδημιούργητο" βουλευτή και αναφέρομαι στον κύριο Τζαμτζή, να μιλάει για την άδεια αίθουσα. Μόλις όμως τελείωσε την ομιλία του σηκώθηκε κι έφυγε, άρα τι μας είπε;» αναρωτήθηκε ο Τέρενς Κουίκ.

Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο έστειλε αδιάβαστο τον κύριο Τζαμτζή, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς». Πάντως για να είμαστε αντικειμενικοί, ο κύριος Τζαμτζής τα κάνει εξίσου καλά και τα δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου