30 Δεκεμβρίου 2013

ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ


ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ



ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

«Δεν με αφήσατε να ησυχάσω...»

«Ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης» χαρακτήρισε τις διακοπές του στη Μαλαισία ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, επιστρέφοντας χθες το απόγευμα με πτήση της Qatar Airways. Ο ίδιος μάλιστα εμφανίστηκε προκλητικός και δεν δίστασε να κατηγορήσει τους δημοσιογράφους ότι του... χάλασαν τις διακοπές του, αφού, όπως δήλωσε, περνούσε ένα δράμα.

«Ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης...»

«Δεν ήταν ταξίδι αναψυχής. Ηταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης. Ηθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας», τόνισε. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν έδωσε κακό παράδειγμα στη νεολαία, δεδομένου ότι χιλιάδες πολίτες έχουν σπεύσει να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας λόγω της οικονομικής κρίσης, ο κ. Λιάπης απάντησε: «Εγώ τα 'χω πληρώσει όμως όλα. Εχω πληρώσει και τα τέλη. Και καλύπτω τα τεκμήριά μου. Ολα». Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, ο πρώην υπουργός Μεταφορών κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι του χάλασαν τις διακοπές του: «Ηταν ένα πολύ κουραστικό ταξίδι για μένα. Πήγα να ησυχάσω. Κι εσείς δεν με αφήσατε. Δεν μπόρεσα».

Μόνος στο αεροδρόμιο

Ο Μ. Λιάπης επέστρεψε χθες στην Ελλάδα ύστερα από τις διακοπές του στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Στο αεροδρόμιο εμφανίστηκε μόνος του φορώντας καπέλο τζόκεϊ, ενώ εκεί τον περίμενε γνωστός του για να τον παραλάβει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιάπης προσπάθησε αρχικώς να διαφύγει της προσοχής των δημοσιογράφων. Ωστόσο όταν αντιλήφθηκε ότι αυτό δεν ήταν δυνατό, στράφηκε προς τις κάμερες και έκανε δηλώσεις.
Η δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών, ο οποίος είχε συλληφθεί οδηγώντας ανασφάλιστο τζιπ με πλαστές πινακίδες, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος δεν είχε εμφανιστεί ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για να δικαστεί, καθώς επέλεξε να πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στη Μαλαισία διαμένοντας στο πολυτελές Sheraton Imperial Hotel.
Μάλιστα είχε αποκαλύψει ο ίδιος ότι προγραμμάτιζε ταξίδι στην Ασία, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κυκλοφορία του αυτοκινήτου του με πλαστές πινακίδες προκειμένου «να μη μείνει από μπαταρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου