29 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών ενάντια στα νέα φορολογικά μέτρα κ΄ πρόστιμα

 Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών ενάντια στα νέα φορολογικά μέτρα κ΄ πρόστιμα


Η πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών με σκοπό τη διαμαρτυρία για τα νέα φορολογικά μέτρα και τα εξοντωτικά πρόστιμα του Ν.4174/2013, την οποία ξεκίνησε μια ομάδαλογιστών – φοροτεχνικών με την αποστολή μιας επιστολής διαμαρτυρίας προς τους ιθύνοντες συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Η επιστολή διαμαρτυρίας απευθύνεται στους: Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα, Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη, Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Χατζηδάκη, Βουλή των Ελλήνων κ. Μεϊμαράκη και Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή. Με την επιστολή αυτή απαιτείται η αναμόρφωση των διατάξεων του ΚΦΔ, που στο μεγάλο μέρος τους έρχονται σε αντίθεση με τις θεμελιώδεις αρχές του δικαίου και της δημόσιας διοίκησης και ιδιαίτερα των διατάξεων που αφορούν στα εξοντωτικά πρόστιμα που απειλούν την βιωσιμότητα επιχειρήσεων και λογιστών.

Η ανταπόκριση στην προσπάθεια αυτή είναι μέχρι τώρα θεαματική, γεγονός που καταδεικνύει την αγανάκτηση του επιχειρηματικού κόσμου. Η μαζική δε, κινητοποίηση και η συλλογή υπογραφών θα δυναμώσει τη φωνή όσων υποστηρίζουν τον παραλογισμό των τελευταίων μέτρων.
Μπορείτε να υπογράψετε και εσείς, πατώντας εδώ.

nez.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου