3 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΩΑναρτήθηκε


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΩΑναρτήθηκε 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ Η ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ»

«ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ»

«Δυστυχώς και στην Κω, η κατάσταση με την συνεχή εισροή λαθρομεταναστών, έχειξεφύγει από κάθε λογική. Ένα ζήτημα, βέβαια, που αφορά τα νησιά σε όλη τησυνοριακή γραμμή με την Τουρκία.

Ταυτόχρονα, η Κως εξακολουθεί να στερείται Παιδιάτρου , ατελείωτους μήνες μέχριτώρα. Και μάλιστα το Υπουργείο Υγείας, με μια απαράδεκτη κοινοβουλευτική τουσυμπεριφορά, αρνείται να δώσει απάντηση σε σχετική Ερώτηση που κατέθεσα εδώ καιδύο μήνες».

Αυτή τη δήλωση έκανε ο εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας τωνΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, αναχωρώντας από τη Κω, όπουπραγματοποίησε νέα επίσκεψη, προερχόμενος από τη διήμερη περιοδεία του στηΛέρο.

Στη πόλη της Κω, μαζί με τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής επιτροπής του Κινήματος,περπάτησε και στους εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας του νησιού,καταγράφοντας τον προβληματισμό των καταστηματαρχών για την εισπρακτική κίνησητης φετινής τουριστικής περιόδου, οι οποίοι τόνιζαν ότι:

«Κόσμο είχαμε, αλλά ήταν τουρίστες με μηδαμινή οικονομική δυνατότητα».

Στη συνάντηση εργασίας με την Συντονιστική των ΑΝΕΛ Κω, ο Τέρενς Κουίκδιαπίστωσε, ότι το τελευταίο δίμηνο έχει αρχίσει η εισροή εντυπωσιακού αριθμούεγγραφών νέων μελών στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του νησιού, με τουςοποίους ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συνάντηση στο επόμενο ταξίδι του στη Κω, μέσα στιςεπόμενες δύο εβδομάδες.

Ο Τέρενς Κουίκ επέστρεψε σήμερα το πρωί στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου