9 Ιουνίου 2016

Μεθυσμένοι Βρετανοί ήθελαν να κάνουν μία βόλτα με το καΐκι -Κατέληξαν στη Συρία [εικόνες]




Τρεις Βρετανοί αποφάσισαν να κάνουν το πιο ξέφρενο πάρτι της ζωής τους πριν από μερικές μέρες, αλλά μεθυσμένοι όπως ήταν, πήραν το...λάθος πλοίο. Η τρελή ιστορία τους μας θυμίζει κάτι από την τριλογία «Τhe Hangover».


Ο Λούις, ο Άλεξ και ο Τζέιμς ήπιαν (πολύ), χόρεψαν και πέρασαν υπέροχα στην Αγία Νάπα της Κύπρου, μέχρι που αποφάσισαν να πάρουν το καΐκι της περιοχής για μία μικρή βόλτα. Ωστόσο, μέσα στη ζάλη τους μπέρδεψαν τα... σκάφη και πήραν αυτό που μεταφέρει πράγματα στο λιμάνι της Ταρτούς στη Συρία.
Οι 3 νεαροί αντιλήφθηκαν μετά από αρκετή ώρα πως το πλοίο έχει απομακρυνθεί από την ακτή και πως δεν έκανε βόλτα στις γύρω περιοχές, όπως έπρεπε. Έτσι κατάλαβαν πως όχι μόνο είχαν πάρει το λάθος πλοίο, αλλά πως θα κατέληγαν κοντά στην εμπόλεμη περιοχή της Συρίας, τη Χομς.


Αφού ήταν 50 μίλια μακριά από τη βάση τους, οι Βρετανοί έφθασαν σαστισμένοι στην Ταρτούς της Συρίας, όπου τους πλησίασε στρατιωτική αστυνομία και τους έκανε ερωτήσεις.
«Νόμιζα πως ήταν ένα απλό tour με το πλοίο για να δούμε τα δελφίνια και καταλήξαμε στη Συρία. Φορούσαμε βερμούδες, ήμασταν μεθυσμένοι και απλά θέλαμε να συνεχίσουμε το πάρτι σε ένα καΐκι», δήλωσε ο Λούις στην Daily Mirror.

Ο Άλεξ πρόσθεσε: «Αφού φτάσαμε εκεί, περιπλανιόμασταν για ώρα στην πόλη της Συρίας και αναρωτιόμασταν: "Μα πού στο καλό είμαστε;"».
Εν τέλει, οι αστυνομικοί της περιοχής, αφού τους προέτρεψαν να μην απομακρυνθούν από το καΐκι που τους μετέφερε, τους είπαν να πάνε στη ρωσική ναυτική βάση, απ' όπου και επέστρεψαν ασφαλείς.
Τώρα, εκτός του ότι έχουν γίνει διάσημοι στην Κύπρο, καθώς η ιστορία τους έχει γίνει viral, έζησαν σίγουρα μία εμπειρία που δεν θα την ξεχάσουν ποτέ.
Φωτογραφίες: Lewis Ellis, Facebook


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου