30 Ιουλίου 2013

«Φωτιά» ο Πάνος Καμμένος - Άμεσα διαγραφή χρέους, βίαιη πτώση των φόρων και να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους τοκογλύφους


«Φωτιά» ο Πάνος Καμμένος - Άμεσα διαγραφή χρέους, βίαιη πτώση των φόρων και να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους τοκογλύφους


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Για εκβιασμό των κυβερνώντων και της τρόικας έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όσον αφορά το θέμα
των δόσεων : «Η μόνη λύση στην κατάσταση που επικρατεί είναι να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους τόκους και να παίρνουμε τις δόσεις. Αυτά που εισπράττει το κράτος από τους πολίτες είναι υπεραρκετά για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Να συσταθεί επιτροπή λογιστικού ελέγχου»
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ περιέγραψε την σχέση της Ελλάδας με την τρόικα και τους Ευρωπαίους εταίρους της με καυστικό τρόπο : «Είναι σα να βρίσκεσαι σε ένα γάμο να σε δέρνει ο σύζυγος και να σου λέει κάτσε μη φύγεις γιατί θα στα πάρω όλα»
Παράλληλα περιέγραψε τους άξονες της οικονομικής πολιτικής με την οποία θα πάμε σε ανάπτυξη : «Βίαιη πτώση όλων των φόρων. Ο φρέντο που πληρώνει ο τουρίστας είναι 3 ευρώ και στη Βιέννη 1,10. Ο επιχειρηματίας πληρώνει τετραπλάσιους φόρους απ' ότι σε Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία δηλαδή 45% αντί 10%-15%»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου