29 Ιουλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ


ΑΝΕΛ:«Όποιος παίζει με νομικά βραχυκυκλώματα στο τέλος παθαίνει ηλεκτροπληξία»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ


Σχολιάζοντας την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη με την οποία θα μπορούν να καταργούνται υπηρεσίες και θέσεις δημόσιων φορέων με Προεδρικά Διατάγματα, η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

«Βαρύγδουπες επικλήσεις δήθεν προβλημάτων «δογματικού νομοκεντρισμού» από τον κ. Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρύψουν την απλή αλήθεια. Κι η αλήθεια είναι πως η Συγκυβέρνηση προσπαθεί για ακόμη μια φορά να παρακάμψει την Βουλή δίνοντας την δυνατότητα στους υπουργούς να κάνουν άνω – κάτω τους οργανισμούς τους.

Το ίδιο ακριβώς κόλπο ξαναέκανε ο κ. Σαμαράς όταν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου βραχυκύκλωνε την νομοθετική διαδικασία. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε απόλυτα αντίθετοι σε αυτή την πρακτική και προειδοποιούμε τη Συγκυβέρνηση πως όποιος παίζει με βραχυκυκλώματα στο τέλος παθαίνει ο ίδιος ηλεκτροπληξία».


Αναρτήθηκε από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου