31 Ιανουαρίου 2013

Με το βλέμμα στραμμένο στις Σέρρες

Με το βλέμμα στραμμένο στις Σέρρες

. Κοινωνία
seΣήμερα θα πραγματοποιηθεί η ενιαία συνέλευση των Σερραίων αγροτών με σκοπό να κρίνουν αν θα μπούν και εκείνοι στις αγροτικές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους. 
Την ίδια στιγμή πάνω από 80 τρακτέρ έχουν παραταχθεί στον οδικό άξονα Νέας Ζίχνης – Αμφίπολης, στην διασταύρωση του Δραβίσκου, ενώ αλλά 30 βρίσκονται ήδη στη διασταύρωση Μεσοράχης.
Ενενήντα τρακτέρ βρίσκονται αυτή την στιγμή στον κόμβο των Κερδυλλίων, επί της Εθνικής οδού Σερρών Καβάλας και αμέτρητα ακόμα στις κεντρικές πλατείες των χωριών του νομού, κάτι που έχει κινητοποιήσει και τις αστυνομικές αρχές οι οποίες βρίσκονται επί ποδός με τα οχήματα της τροχαίας Σερρών.
30 Ιανουαρίου 2013 | 10:20
Στον απόηχο των συναντήσεων με τους Ευάγγελο Βενιζέλο, Φώτη Κουβέλη και Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζουν ακόμη μια φορά οι εκπρόσωποι των αγροτών για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.
Σε κατάσταη αναμονής βρίσκονται οι αγρότες με τα τρακτέρ τους συγκεντρωμένα σε πλατείες και σε άλλα σημεία των δρόμων στην Καβάλα και στη Δράμα.

Ένα νέο σημείο προσυγκέντρωσης δημιουργήθηκε στη Λαμία και μάλιστα αγρότες ήρθαν σε αντιπαράθεση με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Την ίδια ώρα, τα τρακτέρ των Θεσσαλών αγροτών παραμένουν παρατεταγμένα λίγο πριν από τον κόμβο της Νίκαιας, επί της παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Αθήνας.

Έτοιμοι να συμμετάσχουν σε πανελλήνιες αγροτικές κινητοποιήσεις εμφανίζονται και οι αγρότες του δήμου Βισαλτίας Σερρών, που παρέταξαν τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία της Μαυροθάλλασσας.
Τα κύρια αιτήματα των αγροτών αφορούν το πετρέλαιο, το κόστος παραγωγής, τον ΦΠΑ και το φορολογικό.
ΠΗΓΗ: http://spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου