31 Ιανουαρίου 2013

Βαρεμένος: Εμείς θα τρομοκρατήσουμε τους «τρομοκράτες»

Βαρεμένος: Εμείς θα τρομοκρατήσουμε τους «τρομοκράτες»

Αναρτήθηκε από Χριστίνα Παν. στις 2:47 μ.μ.

Μας πουλάνε τσαμπουκά και νομίζουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Εμείς θα τρομοκρατήσουμε τους «τρομοκράτες», δε θα έχουν κλαδί να σταθούν αν συνεχίσουν αυτή την τακτική, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στην τηλεόραση αναφερόμενος στην κυβέρνηση.

Ο κ. Βαρεμένος χαρακτήρισε την τρικομματική κυβέρνηση «αρχιερείς της ανομίας», λέγοντας ότι «παίζουν τσαμπουκά» στους αδύναμους και έξω «παίζουν το έργο 'Ο Εμίρης και ο κακομοίρης'».

Πρόσθεσε ότι «οι κύριοι της τρικομματικής κυβέρνησης καταργούν την έννομη τάξη, δεν έχουν αφήσει νόμο για νόμο» σημειώνοντας ότι έχουν καταλύσει όλα τα εργατικά δικαιώματα.

Επίσης, χαρακτήρισε «θύτη» τον υπουργό Εργασίας, σημειώνοντας ότι ασκεί την πολιτική του κοινωνικού κανιβαλισμού.

Μιλώντας επίσης στον σταθμό μας ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι οι καταλήψεις απαγορεύονται και σημείωσε ότι «ο Γιάννης Βρούτσης δε θα ζητάει την άδεια του ΠΑΜΕ για να εκφράζει τη γνώμη του. Αν το ΠΑΜΕ και ο κ. Πρωτούλης θέλουν ένα σταλινικό καθεστώς, να πάνε στη Σοβιετική Ένωση».

Αν τις ζημιές τις είχαν κάνει τα μέλη του ΠΑΜΕ δε θα έβγαιναν να το διαψεύσουν, θα έπαιρναν την πολιτική απόφαση, δήλωσε  ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης. Παράλληλα, σημείωσε ότι τα 35 άτομα που μπήκαν στο υπουργείο είναι γνωστά μέλη του ΠΑΜΕ και «αποκλείεται να τα έσπασαν», έτσι απροκάλυπτα. Μάλιστα έκανε λόγο για «στημένη υπόθεση» και χαρακτήρισε «φθηνούς προβοκάτορες» τον υπουργό Γιάννη Βρούτση και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.

Η Δημοκρατία πρέπει να στηριχθεί, τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή και αναφέροντας χαρακτηριστικά πως όταν ο κόσμος ακούει ότι η Βουλή είναι παράνομη και ότι η πολιτική είναι εκτός νόμου, «ό,τι σπέρνουμε, θερίζουμε».

«Προβοκάτσια» χαρακτήρισε τις ζημιές στο υπουργείο Εργασίας η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.

Πηγή: skai.gr

Read more: http://greek-inews.blogspot.com/2013/01/blog-post_2799.html#ixzz2JYbNpiSx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου