10 Αυγούστου 2016

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (12 ΒΙΝΤΕΟ)





Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Τα νέα που μας παρουσιάζουν καθημερινά τα ΜΜΕ σχετικά με την μετανάστευση των λαών, είναι σίγουρα ένα μικρό μέρος της πραγματικότητας. Γιατί άραγε δεν αναφέρεται από τους πολιτικούς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τα όπλα όπως και η διακίνηση και εκμετάλλευση των παιδιών των «προσφύγων»;


Τους τελευταίους μήνες, αρχικά από την παραμεθόρια περιοχή Πασσάου και Ντέγκεντορφ και αργότερα μεταξύ Γκρατς (Αυστρία) και Πίζα κοντά στα σύνορα με Σλοβενία μεταφέρονταν στην Γερμανία παράνομα όπλα και παιδιά προς κακοποίηση. Φυσικά αυτά δεν αναφέρονται από «συνομωσιολόγους» αλλά από αξιωματικούς της ασφάλειας του κράτους επί του εδάφους, δημάρχους και πολιτικούς.

Αυτό δεν είναι μια φανατική προπαγάνδα κατά του Ισλάμ. Είναι η προφανής πικρή πραγματικότητα και το αμείλικτο ερώτημα είναι πώς το πολιτικό κατεστημένο και τα εξαρτώμενα από αυτό ΜΜΕ εξακολουθεί να σιωπά, γιατί φυσικά προφανώς έτσι τους διατάζουν.

Αμέτρητοι τζιχαντιστές που βρίσκονται ανώνυμα σε όλη την Γερμανία περιμένουν ένα σήμα από την ISIS για να αρχίσουν να επιχειρούν τρομοκρατικές επιθέσεις. Αυτό αποκάλυψε επωνύμως ένας πρώην τζιχαντιστής σε αποκλειστική συνέντευξη σε Γερμανό δημοσιογράφο. Όλοι αυτοί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι εν υπνώσει και περιμένουν το σύνθημα για να αφυπνιστούν. Ο πόλεμος των πόλεων τώρα αρχίζει πραγματικά.




Στην εικόνα βλέπουμε τον Harry S., ο οποίος είναι 27 ετών και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Τώρα έδωσε μια καυτή συνέντευξη.
«Ο δολοφόνος του Άνσμπαχ ήταν εξ αποστάσεως κατευθυνόμενος». Αυτό λέει ο πρώην μαχητής της ISIS, Harry S. στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την καταδίκη του που είχε γίνει στο Όλντενμπουργκ.


Με τον δημοσιογράφο Claus Strunz, μιλά για τις επιθέσεις στη Γερμανία και τις μυστικές δομές πίσω από τις τρομοκρατικές πράξεις. Η New York Times είχε επίσης μια συνέντευξη με τον 27χρονο στο κέντρο κράτησης.


Σύμφωνα με τη διατριβή του Harry S: Η τρομοκρατικές παραστρατιωτικές ομάδες «Ισλαμικό Κράτος» με τις πρόσφατες επιθέσεις κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στη Γερμανία. «Και αλλά χτυπήματα θα ακολουθήσουν» αποκάλυψε ο Harry. Ο ίδιος φοβάται πάρα πολύ για τους φίλους και για την οικογένεια του ακόμα, γιατί μπορεί να χτυπήσουν οπουδήποτε δοθεί ή εντολή.

Ο Harry S. πήγε στη Συρία το 2015 για να εκπαιδευτεί ως μαχητής για το «Ισλαμικό Κράτος». Ανησυχώντας ιδιαιτέρως από τις πολλές εκτελέσεις και την βαρβαρότητα επέστρεψε σύντομα στη Γερμανία. Συνελήφθη και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης ενώ πρόθεση του είναι λόγο μετάνοιας να βοηθήσει τις αρχές ώστε να αποτραπούν νέες πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Συμφώνα με τις αποκαλύψεις του Harry αυτοί οι δολοφόνοι τζιχαντιστές, οι λεγόμενοι “clean sheet men” κυκλοφορούν ανυποψίαστοι ανάμεσα μας καθώς εμφανίζονται χωρίς τα κλασικά γένια ή κάτι άλλο που να προδίδει την ταυτότητα τους αλλά σαν κλασικοί Ευρωπαίοι πολίτες για αυτό είναι άκρως επικίνδυνοι, ο εφιάλτης της καθημερινότητας της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το σχέδιο της ISIS είναι “μεγάλες συντονισμένες επιθέσεις”. «Θέλουν την ίδια στιγμή να πραγματοποιούν επιθέσεις στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Αγγλία», λέει από την εμπειρία του στη Συρία.

Ένας Δανός δημοσιογράφος επισκέφτηκε οχτώ τζαμιά με κρυφή κάμερα. Το ποιο είναι το πραγματικό σχέδιο των μεταναστών μουσουλμάνων «Δανών» είναι κάτι το οποίο έχει ξεσηκώσει μεγάλη προσοχή και αποστροφή και στο εξωτερικό. Στο παρακάτω βίντεο ένας ιμάμης είπε: «Μόλις τώρα βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου ανοίγουμε αυτές τις χώρες».


Το σημαντικότερο σημείο της παραπληροφόρησης είναι ότι δεν πρόκειται να γίνουν προσπάθειες αφαίρεσης του Ισλάμ από το μυαλό των μεταναστών διότι η Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και οι ψυχολογικοί νόμοι το απαγορεύουν. Οι ισλαμιστές δεν γνωρίζουν από ευγνωμοσύνη προς τους απίστους. Από μικρή ηλικία έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου ,κάτι το οποίο αναλαμβάνουν καθημερινά οι ιμάμηδες, για να μας μισούν όπως έχει δείξει η Δανική τηλεόραση. Έρχονται ως κατακτητές του Αλλάχ όχι για να αφομοιωθούν αλλά για να αφομοιώσουν εμάς τους απίστους στο Ισλάμ.






Δημογραφικά, οι μουσουλμάνοι θα αποκτήσουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην Ευρώπη αυτόν τον αιώνα και μετά θα εισάγουν τη Σαρία.



Πρόσφατα, ένα οπλοστάσιο από ριζοσπάστες ισλαμιστές ανασκάφηκε στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Χρειάστηκε μια εβδομάδα στην «Κορυφαία Μυστική Αποστολή» για να φέρει στην επιφάνεια βαρύ οπλοστάσιο. Αυτό αναφέρει ο εκπρόσωπος της Έσσης Ισμαήλ Τιπί (CDU).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εσσιανού εκπροσώπου Ισλμαήλ Τιπί σε ένα δωμάτιο πωλητή λαχανικών κοντά σε ένα τζαμί, βρέθηκαν όπλα και κατασχέθηκαν. «Σύμφωνα με τις πληροφορίες σε αυτήν την συγκεκριμένη επιχείρηση βρέθηκε ένα οπλοστάσιο με βαρύ οπλισμό».


Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

Ένας πόλεμος είναι σε εξέλιξη αλλά μόνο οι εισβολείς μάχονται. Η Ευρώπη θέλει απλώς «την ησυχία της».

Υπολογίζεται ότι περίπου 15.000 Σαλαφίστες υπάρχουν ανάμεσα στους επτά εκατομμύρια μουσουλμάνους της Γαλλίας των οποίων το ριζοσπαστικό φονταμελιστικό δόγμα κυριαρχεί σε πολλά από τα σπίτια των μουσουλμάνων στις άκρες των πόλεων όπως το Παρίσι, Νίκαια ή Λυών. Οι κήρυκές τους καλούν για έναν φυλετικό πόλεμο μαζί με όλους τους μουσουλμάνους με αποστολή να εξολοθρέψουν τους «τιποτένιους» που βρίσκουν στο δρόμο.

Η Γερμανία και η Γαλλία έχουν τον μεγαλύτερο μουσουλμανικό πληθυσμό μεταξύ πολλών κρατών μελών της ΕΕ. Από το 2010 ήδη υπήρχαν 4.8 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στη Γερμανία (5.8% από τον πληθυσμό της χώρας) και 4.7 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στη Γαλλία (7.5%).


Ο καθηγητής Bruce Thornton του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας πριν μερικές βδομάδες δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία πολιτική βούληση για διεξαγωγή απόλυτου πολέμου κατά των ISIS. Θα χρειαζόταν 100.000 στρατεύματα και μαζικούς βομβαρδισμούς για να εξοντώσουμε όσο περισσότερους τζιχαντιστές είναι δυνατό».

Ο αριθμός των μουσουλμάνων στις Βρυξέλες, όπου ζουν σχεδόν οι μισοί μουσουλμάνοι από αυτούς που ζουν στο Βέλγιο, έχει φτάσει τους 300.000 το οποίο σημαίνει ότι η αυτοαποκαλούμενη «Πρωτεύουσα της Ευρώπης» είναι τώρα μια από τις πιο ισλαμικές πόλεις στην Ευρώπη.

Το 2013, οι μουσουλμάνοι αποτελούσαν περίπου το 26% του πληθυσμού των μητροπολιτικών Βρυξελλών ακολουθώντας το Ρότερνταμ (25%), Άμστερνταμ (24%), Άμβέρσα (17%), Χάγη (14%) και Ουτρέχτη (13%) σύμφωνα με μια συλλογή ερευνών.


Το 2003 ο Γερμανός δημοσιογράφος, Udo Ulfkotte, είχε γράψει ένα προφητικό βιβλίο με τον τίτλο, «Der Krieg in unseren Städten», όπου προφήτευε ότι θα έρθει η μέρα που σε όλη την Ευρώπη θα επικρατεί ένα κλίμα ισλαμικής τρομοκρατίας και ότι ουσιαστικά στις ευρωπαϊκές πόλεις θα διεξάγεται ένας αδυσώπητος πόλεμος με πολλά θύματα.

ήμερα 1400 χρόνια μετά από την πρώτη εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη, η Ισλαμική Τζιχάντ έχει πλέον φτάσει μέσα στην ευρωπαϊκή ήπειρο και ετοιμάζεται να αναλάβει την πλήρη κυριαρχία. Ήδη οι μουσουλμανικές συνοικίες στις ευρωπαϊκές πόλεις είναι απαγορευμένες περιοχές για τους γηγενείς. Μόνο πυροσβέστες τολμούν να έρθουν και μόνο με αστυνομική προστασία σε περίπτωση πυρκαγιάς στις περιοχές αυτές οι οποίες είναι οι πρώτοι ισλαμικοί θύλακες.

Σε αυτούς τους θύλακες που ελέγχονται από μουσουλμανικές οργανώσεις, ιμάμηδες και ισλαμικές κυβερνήσεις των χωρών προέλευσης των μουσουλμάνων μεταναστών, η Τζιχάντ είναι οργανωμένη κατά της «άπιστης» Ευρώπη και σταδιακά επεκτείνεται.



Ο εμφύλιος πόλεμος ενάντια στους «άπιστους» στην Ευρώπη έχει ήδη αρχίσει. Το ιστορικό τρίτο κύμα επιθέσεων εναντίον του προπύργιου της Ευρώπης, (Bernard Lewis) είναι η πιο επιτυχημένη κατάκτηση του Ισλάμ στη σύγχρονη εποχή. Παντού οι Μουσουλμάνοι μιλούν απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα σχετικά με την πρόθεσή τους εξισλαμισμού της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Με τις εξελίξεις αυτές έρχονται στο προσκήνιο σενάρια εμφυλίου πόλεμου που παρουσιάζονται σε ευρωπαϊκές χώρες. Ωστόσο αυτός ο πόλεμος έχει βάση αποκλειστικά και μόνο από την πλευρά των μεταναστών μουσουλμάνων εναντίον της πλειοψηφίας του ευρωπαϊκού πληθυσμού, που ανυπεράσπιστη έχει δεχτεί τις πρόσφατες πολύνεκρες επιθέσεις από μουσουλμάνους και δυστυχώς έχει αφεθεί από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις στη μοίρα της.

Αλλά και οι κυβερνήσεις που αδυνατούν πλέον να προστατεύσουν τους πληθυσμούς τους χάνουν γρήγορα τη νομιμότητά τους. Οι πρώτοι Ευρωπαίοι έχουν ήδη αρχίσει να αντιστέκονται ενάντια στην ισλαμική απειλή και ενάντια στις κυβερνήσεις τους.

Στις 3 Απριλίου του 2008, είχε αποκαλυφθεί από μια μυστική μελέτη της CIA, ότι αναμένεται το αργότερο έως το 2020 περίπου σε πολλές ευρωπαϊκές αστικές περιοχές εμφύλιοι πόλεμοι. Ίσως μερικοί υποστηρίξουν ότι «κινδυνολογούμε». Τότε, (το 2008 πριν ακόμα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις η ισλαμική εισβολή στην Ευρώπη ), η μελέτη της CIA ταξινομήθηκε ως μυστικό. Ο ίδιος ο διευθυντής της CIA, Μάικλ Χέιντεν, είχε δημόσια προειδοποιήσει κατά του διαφαινόμενου εμφύλιου πόλεμου στην καρδιά της Ευρώπης.

Φυσικά, οι τότε αναλυτές της CIA δεν «μπορούσαν» να δουν το μέλλον, αλλά αυτό δείχνει τώρα στο 2016 ότι οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες στην Ευρώπη είχαν προγραμματιστεί και σκηνοθετηθεί για να εξυπηρετήσουν ένα συγκεκριμένο στόχο …


Ακόμη, μια εταιρία μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ ονόματι Intsights, κατάφερε να χακάρει τις επικοινωνίες των ISIS στο σκοτεινό δίκτυο και να μάθει ορισμένες από τις μελλοντικές τους επιθέσεις. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους η ISIS έχει καταφέρει να συμπληρώσει το 44% των επιθέσεών της μέχρι τώρα.
Η επικοινωνία των μελών της ISIS γινόταν μέσω της κρυπτογραφημένης υπηρεσίας μηνυμάτων Telegram. Μερικοί από τους καταγεγραμμένους στόχους όπως η εκκλησία της Νορμανδίας, στη Γαλλία όπου αποκεφαλίστηκε ο ιερέας δέχτηκαν επίθεση αφότου εμφανίστηκαν στην σελίδα τους.

Η κατάσταση σε ορισμένες περιοχές στην Γερμανία είναι πλέον τόσο επικίνδυνη που δημιουργούνται καθημερινά προβλήματα. Πρόσφατα ένοπλοι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει μια επιδρομή σε ένα τζαμί και σε πολλά σπίτια που ανήκουν σε μια ομάδα που πιστεύεται ότι είναι ριζοσπάστες μουσουλμάνοι στο Ising στη Γερμανία. Διαμερίσματα που ανήκουν σε οκτώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ριζοσπαστικής Γερμανόφωνης ισλαμικής ομάδας ερευνήθηκαν από αξιωματικούς στο Χιλντεσχάιμ στην Κάτω Σαξονία.

Στη συνέχεια ασκήθηκε δίωξη γιατί πιστεύεται ότι έχουν ενθαρρύνει ανθρώπους να ταξιδέψουν στη Συρία και το Ιράκ και να ενταχθούν στην ISIS. Η ομάδα κάνει φανατικά κηρύγματα, σεμινάρια και διαλέξεις με τίτλο «το μίσος των απίστων», σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης.




Κάθε δημόσιο φεστιβάλ πλέον θα έχει ένοπλους φρουρούς.
Ύστερα από σειρά επιθέσεων κατά παραγγελία, όλο και περισσότεροι από τους διοργανωτές απαιτούν την προστασία των υπηρεσιών ασφαλείας.
Μετά το Würzburg και τα συμβάντα στις άλλες πόλεις, είναι όλοι πολύ εκνευρισμένοι, φοβισμένοι, και αισθάνονται απροστάτευτοι. Στο Oktoberfest από τώρα οργανώνουν τα δρακοντιά μέτρα προστασίας που θα εφαρμοστούν.

Οι άνθρωποι αυτοί, λαθρό μουσουλμάνοι, δεν ενσωματώνονται λόγω της έλλειψης οργανωτικών δομών και έλλειψη πρωτοβουλίας, έτσι αφήνονται ανεξέλεγκτοι. Ειδικά στο Βερολίνο μπορεί να παρατηρήσει κανείς πόσο ανίσχυρη είναι η δικαστική εξουσία καθως οικογένειες… μαφίας ελέγχουν πλέον την πόλη και έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην Σικελία της Ιταλίας όπου η μαφία έχει το πάνω χέρι.

Σε 25 χρόνια η Ευρώπη θα μοιάζει με την σημερινή Βόρεια Αφρική.

Κάθε ελπίδα θα εγκαταλειφθεί. Χωρίς μια μεγάλη πολιτισμική επανάσταση και σοκ, η Ευρώπη θα χαθεί και οι ισλαμιστές θα κερδίσουν. Όσο συνεχίζεται αυτή κατάσταση, θα παραχωρούμε όλο και περισσότερη από την ελευθερία μας και τον πολιτισμό μας στο Μεγάλο Τζιχάντ.

Αφότου ο μουσουλμανικός πληθυσμός φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, οι ισλαμιστές ανάμεσά τους θα ενθαρρυνθούν και οι «μετριοπαθείς» θα τους φοβούνται και θα τους προστατέψουν επειδή όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για την μετανάστευση, την δημιουργία των Ισλαμικών Χαλιφάτων σε όλο τον κόσμο.


Εμείς πάλι, στην Ευρώπη, γκρεμίζουμε τις εκκλησίες μας για να κτίσουν αυτοί οι βάρβαροι τα τζαμιά τους που χρηματοδοτούνται και από τους Ευρωπαίους φορολογούμενους.

Δείτε πώς ήταν η Σουηδία πριν και πώς έγινε μέσα σε λίγα χρόνια με τους λαθρο.

Επίσης, λαθρο που ήρθαν στην Σουηδία, τους δίνουν τα πάντα και τους αφήνουν να κερδίζουν χρήματα πωλώντας ναρκωτικά.
Φανταστείτε αν αυτή η κατάσταση θα επεκταθεί και εδώ στην Ελλάδα, πώς θα γίνει η καθημερινή ζωή σε λίγο καιρό στα χώρια και στις πόλεις σε μια χώρα που η αστυνομική προστασία είναι πολύ πιο αδύνατη σε σύγκριση με την Ευρώπη. Για αυτόν τον λόγο επιβάλλεται γρήγορα να αφυπνιστούμε και να αντιδράσουμε για να να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις απειλές διότι σε λίγο δεν θα μπορούμε πλέον.



Σήμερα χρειαζόμαστε καινούργιους ήρωες όπως ένας Παπαφλέσσας η ένας Κολοκοτρώνης, αντ αυτού καταντήσαμε ανθρωποειδή που βγαίνουν στους δρόμους κυνηγώντας ένα πόκεμον.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου