9 Αυγούστου 2016

Να βγαλουν πρωτα σε πλειστηριασμο την περιουσια των κομματων που ΧΡΩΣΤΑΝΕ και επειτα τα σπιτια των ΕΛΛΗΝΩΝ!!




ΠΡΙΝ βγάλουν έστω και ένα σπίτι φτωχού σε πλειστηριασμό, η κυβέρνηση θα πρέπει να πει στους τραπεζίτες, να βγάλουν πρώτα σε πλειστηριασμό τις περιουσίες των κομμάτων, τα οποία έχουν αρπάξει από τις τράπεζες, χωρίς καμία εγγύηση πάνω από ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ εκατομμύρια ευρώ!

ΕΙΝΑΙ άδικο και προκλητικό να κυνηγάνε οι τράπεζες τους φτωχούς για να τους πάρουν το σπιτάκι για 20, 30 ή 50.000 ευρώ, για τα οποία μάλιστα όλοι όσοι πήραν δάνεια – το 8%, ποσοστό πολύ μικρό, όταν είναι γνωστό ότι σε όλες τις άλλες χώρες, οι πολίτες είναι καταχρεωμένοι για τα σπίτια που μένουν, σε ποσοστό 90-95% – είχαν βάλει υποθήκη το σπίτι τους, που άξιζε τουλάχιστον τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ από τα λεφτά που πήραν για δάνειο.
ΠΟΤΕ, καμία τράπεζα δεν έδωσε ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ και χωρίς εγγύηση, ΟΥΤΕ ΕΝΑ στεγαστικό δάνειο. Και πότε κανείς δεν πήρε δάνειο για να φτιάξει το σπίτι του, για να φάει τα λεφτά, γιατί και να ήθελε δεν μπορούσε να τα φάει, γιατί τα χρήματα, για όλα τα στεγαστικά τα έδιναν λίγα, λίγα οι τράπεζες και πάντοτε με βάση την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του σπιτιού που διαπιστωνόταν μάλιστα ύστερα από αυτοψίες των μηχανικών της τράπεζας.
ΟΣΟΙ δε αγόραζαν έτοιμο σπίτι, η αξία του πάντοτε ΥΠΟΤΙΜΑΤΟ στο 50% της πραγματικής, για να είναι εξασφαλισμένη η τράπεζα.
Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ του πολύ μικρού ποσοστού των Ελλήνων οφειλετών για την εξόφληση στεγαστικών δανείων, οφείλεται στην παγκόσμια και ελληνική οικονομική κρίση για την οποίαν κανένας οφειλέτης δεν ευθύνεται…
ΤΗΝ ευθύνη την φέρουν οι Έλληνες πολιτικοί, που καταχρέωσαν τη χώρα και οι Έλληνες τραπεζίτες και οικονομολόγοι, που δεν είχαν λάβει τα μέτρα που έπρεπε για να προστατεύσουν τους Έλληνες καταθέτες και τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία.
ΟΤΑΝ οι τραπεζίτες έδιναν κάποιο μικρό δάνειο σε κάποιο πολίτη του έβγαζαν την ψυχή με τους ελέγχους και την προσκόμιση πλήθους χαρτιών και κυρίως εγγυήσεων.
ΓΙΑΤΙ όμως οι κύριοι τραπεζίτες μοίρασαν τόσα πολλά λεφτά στα πολιτικά κόμματα και μάλιστα χωρίς καμία εγγύηση;
ΔΕΝ έβλεπαν ότι όλα αυτά τα δανεικά χρησιμοποιούνταν για την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του Ελληνικού λαού;
ΔΕΝ έβλεπαν τις φοβερές σπατάλες των κομμάτων; Δεν έβλεπαν τα εκλογικά κέντρα που κατασκευάζονταν και τα τεράστια ενοίκια που πλήρωναν; Δεν έβλεπαν το χαρτοπόλεμο που γινόταν με τα εκατομμύρια τις αφίσες; Δεν έβλεπαν τις χιλιάδες τα σποτ στα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες και τα κανάλια; Δεν έβλεπαν ότι τα λεφτά που δάνειζαν στα κόμματα, χωρίς καμία εγγύηση, πήγαιναν για τις στημένες συγκεντρώσεις και τη μεταφορά ψηφοφόρων από τα πέρατα της Οικουμένης;
ΒΕΒΑΙΩΣ και τα έβλεπαν όλα αυτά και τα γνώριζαν πολύ καλά, αλλά τους ΕΚΒΙΑΖΑΝ οι αρχηγοί των κομμάτων που θα πρέπει και αυτοί να καθίσουν κατηγορούμενοι.
«Κ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου