31 Δεκεμβρίου 2012

Έχασαν 16.177 ακίνητα, πληρώνουν 7 εκ. ευρώ για νοίκια, χαρίζουν κτίρια!


Έχασαν 16.177 ακίνητα, πληρώνουν 7 εκ. ευρώ για νοίκια, χαρίζουν κτίρια!

  • Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 - 11:45
Έχασαν 16.177 ακίνητα, πληρώνουν 7 εκ. ευρώ για νοίκια, χαρίζουν κτίρια!
Το υπουργείο Οικονοµικών δεν γνωρίζει καν που βρίσκονται (!) χιλιάδες δηµόσια κτίρια, άφησε να καταπατηθούν 28.000 ακίνητα ιδιοκτησίας του και, την ίδια ώρα, χαρίζει κτίρια στο κέντρο της Αθήνας σε ΜΚΟ... Το ΧΩΝΙ φέρνει στη δηµοσιότητα την έκθεση της Εταιρείας Ακινήτων ∆ηµοσίου.

Ούτε... στην εκποίηση της δηµόσιας περιουσίας δεν φαίνεται να είναι ικανό να προχωρήσει το υπουργείο Οικονοµικών, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Κάποιες φορές δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις, καθώς το υπουργείο θέλει να πουλήσει (κοψοχρονιά προφανώς) τη δηµόσια περιουσία, ωστόσο ο Γιάννης Στουρνάρας και η παρέα του δεν υπολόγιζαν πως από αυτή την περιουσία έχουν καταπατηθεί 28.420(!) ακίνητα, ενώ άλλες 16.177 είναι χαµένα, σύµφωνα µε την έκθεση που συνέταξε η Εταιρεία Ακινήτων ∆ηµοσίου (ΕΤΑ∆)!

Σαν να µην φτάνει αυτό, ο ίδιος ο υφυπουργός, Χρήστος Σταϊκούρας, προανήγγειλε την πώληση της περιουσίας της χώρας µας λόγω επιθυµίας του ∆ΝΤ, µερικούς µήνες πριν κυβερνήσει η Ν∆(!). Η «τούρτα» που δηµιουργήσαµε δεν θα µπορούσε να µην έχει κερασάκι...

Ετσι λοιπόν σε όλα αυτά, προσθέστε και το ότι το Κράτος (που χαρίζει κτίρια σε διάφορες ΜΚΟ) ξοδεύει 6.812.930,64 ευρώ το µήνα για ενοίκια σε άλλα κτίρια που στεγάζουν τις υπηρεσίες του!
πηγη:http://www.toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου