31 Δεκεμβρίου 2012

Καίνε "καμένα χαρτιά" για να σωθούν


Καίνε "καμένα χαρτιά" για να σωθούν
 
 
Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/12/2012
    Στην πυρά ρίχνουν τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου μετά την αποκάλυψη ότι αλλοιώθηκε η λίστα Λαγκάρντ και ότιαφαιρέθηκαν τουλάχιστον τα ονόματα με τους λογαριασμούς μιας εξαδέλφης, του συζύγου της και του συζύγου δεύτερης εξαδέλφης του πρώην υπουργού.
    Να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους εμπλεκόμενους ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ
    Η κυβέρνηση προτείνει τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής μόνο για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ενώ την ίδια ώρα είναι γνωστό ότι στην παραλαβή της λίστας εμπλέκεται ο τότε υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Δρούτσας, συνεπώς βάσιμα μπορεί να υποστηριχθεί ότι γνώριζε και ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
    Επιχειρείται με αυτόν τον τρόπο να συγκαλυφθούν οι ευθύνες των ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλου, ο οποίος κρατούσε κρυμμένη τη λίστα στα συρτάρια για να μην γίνει πραγματικός έλεγχος για φοροδιαφυγή, όπως έγινε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με αποτέλεσμα να εισπραχθούν πολλά δισ. ευρώ από τους διακανονισμούς και να δοθεί μήνυμα κατά της φοροδιαφυγής.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ζητάει να αποδοθούν πλήρως οι ευθύνες όλων των εμπλεκομένων και θα αναλάβει πρωτοβουλίες αμέσως μετά τις γιορτές.
    ΠΗΓΗ:http://www.avgi.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου