30 Δεκεμβρίου 2012

Τέσσερις νεκροί από τροχαία επιβατικό αεροσκάφος σε αυτοκινητόδρομο έξω από τη Μόσχα (φωτογραφίες, βίντεο)


Τέσσερις νεκροί από τροχαία επιβατικό αεροσκάφος σε αυτοκινητόδρομο έξω από τη Μόσχα (φωτογραφίες, βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 29η Δεκεμβρίου, 2012, 16:58
Επιμέλεια: 30η Δεκεμβρίου, 2012, 04:12
Ρωσική ανακριτών της αστυνομίας και των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης οι ομάδες εργάζονται στο Tu-204 τζετ τόπο της συντριβής κοντά στο αεροδρόμιο Vnukovo έξω από τη Μόσχα στις 29 Δεκεμβρίου του 2012. (RIA Novosti)
(56.4Mb)​​ενσωματώσετε βίντεο
Ένα επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη σε μια εθνική οδό μετά κάνει μια ανώμαλη προσγείωση στο Βνούκοβο της Μόσχας το αεροδρόμιο. Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν κριτικά, λέει το Υπουργείο Εσωτερικών. Αξιωματούχοι πιστεύουν ότι η αιτία θα μπορούσε να είναι λάθος του πιλότου.
Δύο άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στη σκηνή του TU-204 συντριβή jet, ενώ ένα 27-year-old γυναίκα πέθανε στο δρόμο για το νοσοκομείο. Είτε το τέταρτο άτομο πέθανε στη σκηνή ή στο ασθενοφόρο παραμένει ασαφής. Εκείνοι που σκοτώθηκαν είναι ο καπετάνιος, ο συγκυβερνήτης, ο μηχανικός πτήσης και ένας αεροσυνοδός, το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών δήλωσε.
Τέσσερις άνθρωποι που ελήφθησαν στη Μόσχα νοσοκομεία - τρεις αεροσυνοδούς και τεχνικό προσωπικό - παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Έχουν υποστεί τραυματικές βλάβες του εγκεφάλου, λένε αξιωματούχοι ιατρική.
Από τα μεσάνυχτα τα συντρίμμια του αεροπλάνου είχε εκκαθαριστεί και η κυκλοφορία στην εθνική οδό Kievskoye αποκατασταθεί πλήρως.
Το αεροπλάνο πετούσε μέσα από Pardubice, η Τσεχική Δημοκρατία, και μετέφερε 8-12 άτομα, σύμφωνα με διάφορες εκθέσεις. Vnukovo αεροδρόμιο λέει ότι ο καθένας επί του σκάφους ήταν το πλήρωμα. Pardubice Airport επιβεβαιώνει ότι:
"Υπήρχε μόνο το πλήρωμα. Δεν τσέχους πολίτες ήταν μεταξύ τους. Πριν από την απογείωση της εταιρείας λειτουργίας ελέγχονται όλα τα συστήματα του αεροσκάφους και είπαν ότι λειτουργεί κανονικά, "του Pardubice Τύπου υπηρεσία είπε Gazeta.ru. Η υπηρεσία προστιθέμενης το αεροπλάνο, ουρά αριθμός RA-64047, είχε λάβει τουρίστες να Pardubice και πήγαινε πίσω χωρίς επιβάτες.
Δύο ακόμη άνθρωποι μπορεί να έχουν επί του σκάφους, το αεροπλάνο συνετρίβη ως δέκα άτομα είχαν εγγραφεί για την πτήση, αναφέρει Interfax επικαλούμενο πηγές. Αλλά, όπως τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης τυλιγμένη λειτουργία αναζήτησης τους, δεν κατάφεραν να βρουν κανέναν άλλον. Φαίνεται ότι οι περαστικοί θα μπορούσαν να έχουν έσπευσε τουλάχιστον ένα τραυματία στο νοσοκομείο με δικό τους αυτοκίνητο, προτείνουμε κάποιες αναφορές.
Ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή της συντριβής jet έχει εμφανιστεί στο YouTube. Γυρισμένη με κάμερα ταμπλό από ένα πέρασμα-με όχημα, μαγνητοσκοπείται την ακριβή στιγμή της συντριβής-προσγείωση στην εθνική οδό Kievskoye.

Δύο μαύρα κουτιά ανακτήθηκαν από τη σκηνή της συντριβής, σύμφωνα με την ανακριτική επιτροπή.
Και οι δύο καταγραφείς δεδομένων πτήσης έχουν βρεθεί. Οι ερευνητές εξετάζουν τους. Στη συνέχεια θα παραδοθεί στην αποκωδικοποίηση των εμπειρογνωμόνων, "ο επίσημος εκπρόσωπος της Εξεταστικής Επιτροπής Vladimir Markin είπε.
Μια ποινική υπόθεση για πιθανές παραβιάσεις της ασφάλειας πτήσεων έχει ανοίξει σε σχέση με το αεροπορικό δυστύχημα Vnukovo. Η προκαταρκτική αιτία της TU-204 ατύχημα είναι λάθος των πιλότων , Markin πρόσθεσε.
Το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 16:35 τοπική ώρα (12:35 GMT). Προκαταρκτικές εκθέσεις λένε ότι η τζετ, το οποίο ανήκει στη ρωσική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Red Wings, συνετρίβη μετά τη λήψη μια δεύτερη προσπάθεια προσγείωσης. Θα ξεδιπλώσει από το διάδρομο σε εθνική οδό Kievskoye, έπεσε σε τρία κομμάτια και έπιασε φωτιά. Η περιοχή της πυρκαγιάς των 100 τετραγωνικών μέτρων έσβησε από πυροσβέστες, δήλωσαν αξιωματούχοι.
Media ισχυρίζονται ότι Βνούκοβο αυτοκίνητα πυρόσβεσης ήταν για επισκευή, ώστε τα πρώτα πληρώματα έκτακτης ανάγκης εμφανίστηκε στη σκηνή όχι νωρίτερα από 50 λεπτά μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε.
Οι συνθήκες του περιστατικού που διευκρινιστεί. Πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ διέταξε να συσταθεί μια ειδική ομάδα έρευνας, να εξετάσει το ατύχημα.
Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων Καταστάσεων επιβεβαίωσε ότι το αεροπλάνο έπρεπε να κάνει μια αναγκαστική προσγείωση.
Εικόνα από usolt.livejournal.com
Εικόνα από usolt.livejournal.com
Μάρτυρες λένε καπνό από το αεροπλάνο συνετρίβη είχε δει από μακριά.
« Είδα μια γυναίκα καλύπτονται στο σύνολό τους στο αίμα. Ήταν μια αεροσυνοδός. Είπε ότι το αεροπλάνο υπερέβη το διάδρομο, αλλά δεν μετέφερε κανένα επιβάτες και ότι άλλο αεροσυνοδός επέζησε καθώς και η πιλοτική, "μάρτυρας της συντριβής, Aliya Kuchina είπε RT.
ομάδες έκτακτης ανάγκης ήρθε πολύ γρήγορα, αλλά το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να περάσει, λόγω της κυκλοφορίας.Έδωσαν την τραυματισμένη αεροσυνοδός πρώτες βοήθειες για καλύτερη γνώση μας και κάλεσε τη μητέρα της για να της πει ότι είναι εντάξει και μάλιστα βρήκε ένα αυτοκίνητο για να πάτε στο νοσοκομείο ", πρόσθεσε.
Άλλοι μάρτυρες λένε ότι Kristina Baranova για πρώτη φορά λαμβάνονται μακριά από το λεωφορείο όπου παρέστησαν σε μια από παραϊατρικό που έτυχε να είναι εκεί. Από τη στιγμή που ένα ασθενοφόρο κατάφερε να κάνει το δρόμο του μέσα από την βαριά κυκλοφορία, η αεροσυνοδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ένας οδηγός είπε το αεροπλάνο φαίνεται να είναι σχεδόν άδειο:
Το σώμα του αεροπλάνου ήταν εκτός δρόμου. Θα κατανοήσει την προσοχή μου ότι δεν ήταν πολύ κατεστραμμένο και στο εσωτερικό, όπου οι επιβάτες θα πρέπει να κάθονται, δεν υπήρχε κανείς, τα καθίσματα ήταν κενά . "
Μέρος του τράκαρε Tupolev-204 μπλοκάρει την εθνική οδό? Ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα αναπτύχθηκε στη σκηνή.Τουλάχιστον 18 Βνούκοβο-δεσμεύεται πτήσεις είχαν εκτραπεί προς Σερεμέτιεβο και Βνούκοβο αεροδρόμια. Vnukovo επανέλαβε την εργασία τρεις ώρες μετά το συμβάν.
Η ναυάγησε τζετ διαρρεύσει καύσιμο, ώστε τα πληρώματα emergecy έπρεπε να το καλύψει με αφρό για να αποτρέψει το αεροπλάνο από το να πάρει φωτιά.
Ρωσική ανακριτών της αστυνομίας και των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης οι ομάδες εργάζονται στο Tu-204 τζετ τόπο της συντριβής κοντά στο αεροδρόμιο Vnukovo έξω από τη Μόσχα στις 29 Δεκεμβρίου του 2012.  (AFP PHOTO / Kirill Kudryavtsev)
Ρωσική ανακριτών της αστυνομίας και των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης οι ομάδες εργάζονται στο Tu-204 τζετ τόπο της συντριβής κοντά στο αεροδρόμιο Vnukovo έξω από τη Μόσχα στις 29 Δεκεμβρίου του 2012. (AFP PHOTO / Kirill Kudryavtsev)
Red Wings είναι μια ρωσική αεροπορική εταιρεία που ειδικεύεται σε πτήσεις τσάρτερ προς τη Ρωσία και την Ευρώπη.Το 2012, η ​​εταιρεία άρχισε να εκτελεί τακτικές πτήσεις σε όλη τη Ρωσία. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής των ρωσικής κατασκευής Tu-204 αεροπλάνα. 
Red Wings ανήκει στην Ρώσου μεγιστάνα Alexander Lebedev. Τον Νοέμβριο του 2012, μια εταιρεία leasing αεροσκαφών σε Red Wings κατέθεσε οκτώ αγωγές απαιτώντας περίπου 65 εκατομμύρια δολάρια σε χρέη. Ωστόσο, αναφέρθηκε ότι οι αγωγές ήταν απλά μια τυπική διαδικασία και η διαφορά μεταξύ των δύο εταιρειών θα πρέπει να επιλυθεί από το δικαστήριο.
RIA Novosti / Σεργκέι Krasnoukhov
RIA Novosti / Σεργκέι Krasnoukhov
Η μεσαίου βεληνεκούς Tupolev TU-204 αεροσκάφος εισήχθη στα τέλη της δεκαετίας του 1980 για να αντικαταστήσει τη γήρανση TU-154 τζετ. TU-204, αναφέρεται ως το ρωσικό αντίστοιχο του Boeing 757, και μέχρι τώρα δεν έχει εμπλακεί σε θανατηφόρα ατυχήματα. Το 2010 ένα TU-204 με αεροπλάνο 8 μέλη του πληρώματος crash-προσγειώθηκε κοντά στο Domodedovo της Μόσχας αεροδρόμιο, τραυματίζοντας 4 του πληρώματος.
RIA Novosti / Iliya Pitalev
RIA Novosti / Iliya Pitalev
(Εικόνα από http://vk.com/gsolo)
(Εικόνα από http://vk.com/gsolo)
Εικόνα από usolt.livejournal.com
Εικόνα από usolt.livejournal.com
Εικόνα από usolt.livejournal.com
Εικόνα από usolt.livejournal.com
Ένα Tupolev Tu-204 αεροσκάφος που κατασκευάζονται από το εργοστάσιο Aviastar για Red Wings Airlines (Εικόνα από wikipedia.org)
Ένα Tupolev Tu-204 αεροσκάφος που κατασκευάζονται από το εργοστάσιο Aviastar για Red Wings Airlines (Εικόνα από wikipedia.org)

πηγη:http://rt.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου