25 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Συντονιστική επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ παρευρέθηκαν στην φετινή επέτειο για τα 71 χρόνια από το ολοκαύτωμα της Μουσιωτίτσας.

Στην επέτειο της σφαγής των 152 θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας αλλά και των πολυάριθμων σφαγών ,που διεπράχθησαν εις βάρος του Ελληνικού λαού από τα γερμανικά στρατεύματα Κατοχής.

Στεφάνι κατέθεσε για τους Ανεξάρτητους Ελληνες ο πρώην πολιτευτής Αρτας κ.Βασιλείου Αντώνης και παρευρέθησαν στην επετειο το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου κ. Ευθυμίου Κωνσταντίνος ο Γραμματέας της Συντονιστικής κ.Ραχιώτης Γιάννης και ο υπεύθυνος Συνδικαλισμού κ. Οικονόμου Χρήστος.


Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είναι ενεργά δίπλα στο Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Μετά την περίοδο για την οποία φέρνουν μεγάλες ευθύνες διαχρονικά οι ελληνικές κυβερνήσεις γιατί δεν ανέδειξαν επαρκώς και επί της ουσίας δεν διεκδίκησαν τις δίκαιες αξιώσης του ελληνικού λαού,οι Ανεξάρτητοι Ελληνες , επανέφεραν το ζήτημα των αποζημιώσεων στις οικογένειες των θυμάτων,επανορθώσεων για τις καταστροφές των υποδομών και την αρπάγη του πλούτου του ελληνικού λαού,επιστροφής του κατοχικού δανείου και των πολιτιστικών θησαυρών.

Σ Αυτή την κρίσιμη και ιστορική στιγμή οι Ανεξάρτητοι Ελληνες καλούμε τον ελληνικό λαό να πάρει επιτέλους την σωτηρία της πατρίδας στα χέρια του.


Γραμματέας : Ραχιώτης Γιάννης
(φωτο)









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου