31 Μαρτίου 2013


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μουρσί

27, Μάρτη του 2013, 23:00 Ντέρμπαν

Ετικέτες: εξωτερική πολιτική , την Αίγυπτο





Βλαντιμίρ Πούτιν και Μοχάμεντ Μουρσί συζήτησαν επίκαιρα θέματα της ρωσο-αιγυπτιακή συνεργασία.

***

Βλαντιμίρ Πούτιν: Αγαπητέ κ. ΠρόεδρεΧαίρομαι που είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο, να σας γνωρίσουμε.

Έχουμε μιλήσει ήδη αρκετές φορές στο τηλέφωνο. Εδώ, στους τομείς της συνάντησηςτων BRICS , είναι δυνατό να ικανοποιηθεί, μιλούν για τη συνεργασία μας.

Οι δύο χώρες μας είχαν πάντα μια ιδιαίτερη σχέση, και είχαμε πάντα μια ιδιαίτερη αίσθηση για τον αιγυπτιακό λαό.

Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί την 70η επέτειο από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ μας.Και, παρ 'όλα τα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων της παγκόσμιας οικονομίας, αύξηση του κύκλου εργασιών κατά τα τελευταία δύο χρόνια έχει αυξηθεί κατά 70 τοις εκατό. Έχουμε πολλά υποσχόμενους τομείς της συνεργασίας.

Πολύ ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε, να γνωρίσουν και να μιλήσουν σε όλους αυτούς τους τομείς.

M.MURSI ( όπως μεταφράζεται ): Κύριε Πρόεδρε, είμαι πολύ χαρούμενος με την σημερινή μας συνάντηση.

Και εγώ, όπως και εσείς, πολύ αναμενόμενη ευκαιρία να συναντηθεί μαζί σας προσωπικά για να συζητήσουν τη στρατηγική εταιρική σχέση που δεσμεύουν τη χώρα μας εδώ και 70 χρόνια, και την ίδια στιγμή η σχέση ήταν πάντα ζεστή. Και θέλω να δώσω τη σχέση μας ένα δυναμικό και σε αυτό το στάδιο.

Βλέπε επίσης:
Επίσκεψη στη Νότια Αφρική. BRICS σύνοδο κορυφής26 - 27 Μαρ, 2013 → Επισκέψεις στο Εξωτερικό


Εννοώ όλα τα είδη της αλληλεπίδρασης.Αναφέρομαι στην πολιτική συνεργασία, το συντονισμό των θέσεών μας για την περιφερειακή και παγκόσμια θέματα.

Εγώ, φυσικά, εννοώ, επιστημονικής και τεχνικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, τη συνεργασία στην παραγωγή και τη μεταφορά τεχνολογίας, η χρήση της πλούσιας εμπειρίας ότι η Ρωσική Ομοσπονδία στον τομέα.

Φυσικά, αυτό ισχύει επίσης και σε μια ποικιλία περιοχών αλληλεπίδρασης υλικού. Αυτή η βιομηχανία, το εμπόριο και η αμοιβαία, και την ενέργεια. Και θα ήθελα να ανοίξει μια νέα σελίδα στις σχέσεις μας σε σχέση με τον τομέα του φυσικού αερίου, ιδίως την προμήθεια φυσικού αερίου της Αιγύπτου με τη Ρωσία.

Και, φυσικά, υπάρχουν πολλά άλλα ελπιδοφόρους τομείς της συνεργασίας που κάποτε μίλησε με τον κ. Λαβρόφ , όταν πληρώνει μια επίσκεψη στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα. Είμαι βέβαιος ότι θα αναφερθεί σε σας γι 'αυτό.

Πιστεύουμε σημερινή μας συνάντηση μαζί σας ως προοίμιο για την επίσκεψή μου στη Ρωσική Ομοσπονδία, το οποίο θα ήθελα πραγματικά να κάνουν στο άμεσο μέλλον.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Κύριε Πρόεδρε, έχετε την πρόσκλησή μου. Συμφωνούμε με το Υπουργείο Εξωτερικών, ενώ.

Ανυπομονώ να σας δω σε μια βολική στιγμή για σας.

M.MURSI: εγώ, θα χαρούμε πολύ να κάνει αυτή την επίσκεψη και ελπίζω ότι θα συμφωνήσουν σύντομα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της επίσκεψης.

πηγη:http://www.kremlin.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου