26 Μαρτίου 2013


ΣΟΚ-ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ...ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ.....



Συγκλονιστικό: Στο Κόρθι της Άνδρου απαγόρεψαν κατάθεση στεφάνου σε εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Άλλο ένα χτύπημα κατά της δημοκρατίας εδόθη σήμερα κατά τη τελετή κατάθεσης στεφάνου, στη πλατεία Ηρώων του Όρμου Κορθίου.
Ο πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Βασίλης Παρασκευαίδης, ενημέρωσε προ ημερών τη δημοτική αρχή της Άνδρου ότι θα παρευρίσκεται κατά την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη κατάθεση στεφάνου ως εκπρόσωπος του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μαζί με τους υπόλοιπους φορείς του νησιού.
Με έκπληξη διαπίστωσε ότι όχι μόνο δεν είχε συμπεριληφθεί στον κατάλογο των καταθετών, αλλά ούτε του επετράπη η κατάθεση καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής. Το στεφάνι κατατέθηκε αργότερα από τον ίδιο κι αφού ο κόσμος είχε διαλυθεί, θεωρώντας ως ύψιστο πατριωτικό καθήκον να διαφυλάξει τους δημοκρατικούς θεσμούς και τη μνήμη των αγωνιστών του ΄21, έστω και με ανεπίσημο τρόπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εντολή της απαγόρευσης κατάθεσης στεφάνου, δόθηκε από τα γραφεία της ΝΔ κι εκτελέστηκε από την αντιδημαρχία του Κορθίου χωρίς να δοθεί καμιά σαφή εξήγηση για τους λόγους με τους οποίους αποφάσισε να προβεί σε αυτή την αντιδημοκρατική πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου