26 Μαρτίου 2013



Τον επικεφαλής του Eurogroup κ.Νταισελμπλουμ, με αφορμή τις δηλώσεις του περί πιθανής συνέχειας του μοντέλου που εφαρμόστηκε στην Κύπρο και σε άλλες χώρες, τις οποίες και ανασκεύασε στη συνέχεια, κατηγορούν οι Ανεξάρτητοι 'Ελληνες.  
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νότης Μαριάς, με δήλωσή του, άφησε υπαινιγμούς για πιθανή σκόπιμη παρέμβαση που προκάλεσε αναταραχή στα χρηματιστήρια και ανέφερε ότι "οι δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup κ.
 
Ντάισελμπλουμ με τις οποίες άνοιξε τον δρόμο για "κούρεμα" των τραπεζικών καταθέσεων, ανά την Ευρώπη, υπονόμευσαν ανεπιστρεπτί τη σταθερότητα και ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στα διάφορα "κοράκια" να κερδοσκοπήσουν ασύστολα ανά τα χρηματιστήρια της Ευρώπης. Τυχαίο;».
 
Ο κ.Μαριάς σχολίασε με αιχμηρό τρόπο, επίσης, τον διορισμό του 'Οτο Ρεχάγκελ ως επίτιμου πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, ασκώντας κριτική κατά του πρώην Ομοσπονδιακου προπονητή της εθνικής Ελλάδος, ο οποίος οδήγησε τη χώρα μας στην κατάκτηση του Euro 2004.
 
Ο κ. Μαριάς χαρακτήρισε «όργανο της μνημονιακής πολιτικής της Μέρκελ» τον κ.Ρεχαγκελ και εκτίμησε ότι «κινδυνεύει να δεχθεί κόκκινη κάρτα» από τους Έλληνες.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου