29 Μαΐου 2013

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για την πάταξη της εγκληματικότητας στα σύνορα, στους Νεγράδες Ιωαννίνων συνελήφθη 28χρονος με 80 κιλά χασίς


Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για την πάταξη της εγκληματικότητας στα σύνορα, στους Νεγράδες Ιωαννίνων συνελήφθη 28χρονος με 80 κιλά χασίς


Σήμερα λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στα Ιωάννινα, 26ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κονίτσης,στην περιοχή των Νεγράδων. συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, από την Αττική γιατί σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (3) σάκοι, οι οποίοι περιείχαν (79) κιλά και (100) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.


Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο το 3ήμερο που πέρασε.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη,  στο Καναλλάκι Πρέβεζας από

αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου Πρέβεζας 49χρονος ημεδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς σήμερα πρώτες πρωινές ώρες πυροβόλησε στον αέρα έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Καναλλάκι Πρεβέζης με περίστροφο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το περίστροφο, μαζί με πέντε (5) φυσίγγια και έναν (1) κάλυκα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου Πρέβεζας.

Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για ληστεία

Συνελήφθη, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός, ηλικίας 49 ετών, κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος 54χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα,  το μεσημέρι μπήκε στην οικία της 53χρονης και ασκώντας σωματική βία, αφαίρεσε το πορτοφόλι της που περιείχε χρηματικό ποσό και το αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από επέμβαση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) ο ανωτέρω εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη δράστης απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο

Συνελήφθη,  στο Μαζαράκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζίτσας Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός, ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα,  σε κοινοτικό δρόμο στα Δολιανά Ιωαννίνων ο 26χρονος ημεδαπός διαπληκτίστηκε φραστικά εξαιτίας προσωπικών διαφορών με 26χρονο ημεδαπό και 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 26χρονος ημεδαπός μετέβη στο αυτοκίνητό του και αφού πήρε ένα κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησε δύο (2) φορές κατά των παθόντων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 30χρονου υπηκόου Αλβανίας στο θώρακα και στο πρόσωπο.

Ύστερα από αστυνομική έρευνα και αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 26χρονος δράστης και συνελήφθη, ενώ το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.

Στο σημείο του συμβάντος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κάλυκες φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου.

Ο 30χρονος παθών μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου Iωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου