25 Μαρτίου 2014

Δύο ολλανδικά αεροσκάφη αναχαιτίζουν BOEING 777 με άγνωστη ταυτότητα


Δύο ολλανδικά αεροσκάφη αναχαιτίζουν BOEING 777 με άγνωστη ταυτότητα



Του SON OFEON

Με τον κόσμο ιδιαίτερα ευαίσθητο σε κάθε είδηση που αφορά αδέσποτα ή / και χαμένα αεροσκάφη τύπου Boeing 777, ειδικά εάν το εν λόγω τεράστιο αδέσποτο αεροπλάνο ταξιδεύει προς την Χάγη όπου διεξάγεται σύνοδος κορυφής για την Πυρηνική ασφάλεια, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η είδηση που εμφανίστηκε πριν από περίπου μία ώρα ότι δύο Ολλανδικά F -16 απογειώθηκαν για να αναχαιτίσουν στο ολλανδικό εναέριο χώρο ένα Boeing 777 που δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, παρουσιάστηκε με ταχύτητα στο κοινό.

Το Ολλανδικό κανάλι RTL News αναφέρει σχετικά:

Δύο F -16 απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Brabant Volkel για να αναχαιτίσουν ένα μεταφορικό αεροσκάφος. Επρόκειτο για ένα αεροπλάνο τύπου Boeing 777F LAN Cargo, το οποίο ταξίδευε προς το αεροδρόμιο.

Το αεροπλάνο πετούσε από το Μαϊάμι στο ολλανδικό εναέριο χώρο και δεν μπορούσαν να συνδεθούν με τη συσκευή αναγνώρισης του.

Ένας εκπρόσωπος της μονάδας που είναι υπεύθυνη για τον συντονισμό της Αντιτρομοκρατίας και για την Ασφάλεια είχε προηγουμένως ζητήσει άδεια για την πτήση.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κατά την διάρκεια της συνόδου κορυφής για την

πυρηνική ασφάλεια στη Χάγη η αίτηση για σχετική άδεια είναι υποχρεωτική.

Τα μαχητικά αεροπλάνα συνόδευσαν το αεροπλάνο μέχρι αυτό να αποχωρήσει από τον Ολλανδικό εναέριο χώρο. Το αεροπλάνο ταξιδεύει τώρα ανεξάρτητα προς το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης στη Γερμανία.

Δεν υπάρχει υπόνοια για κάτι ύποπτο , αλλά αν κάποιος θέλει να μειώσει την διάρκεια ζωής του δεν έχει παρά να ταξιδέψει με κλειστό transponder κοντά σε μία πόλη όπου συνεδριάζουν οι παγκόσμιοι ηγέτες.

ΠΗΓΗ http://www.zerohedge.com/news/2014-03-24/two-dutch-f-16s-scrambled-intercept-unidentified-boeing-777


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ


Αν θέλετε ,μετά την παραπάνω είδηση, μπορείτε να πιστεύετε ότι το Μαλαισιανό αεροσκάφος έχει πέσει στη μέση του Ινδικού ωκεανού.


Το γεγονός ότι η Ολλανδία , μία ευρωπαική χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, παίρνει τέτοιες προφυλάξεις δείχνει ότι οι Αμερικανοί δεν το πιστεύουν και έχουν ενημερώσει σχετικά τους συμμάχους τους.

Με 1178 αεροσκάφη στον αέρα αυτού του τύπου καμμία χώρα δεν πρέπει να αισθάνεται ασφαλής όσο δεν βρίσκονται τα συντρίμια της Μαλαισιανής αγνοούμενης πτήσης.


Υπάρχει ένας ιδιαίτερος λόγος που ένα αεροσκάφος κλείνει αυτόβουλα τον transponder του.

Με κλειστό transponder το αεροσκάφος είναι αόρατο στο ραντάρ των αεροσκαφών που πετάνε αμέριμνα γύρω του.

'Ετσι αν πετάει παράλληλα προς άλλη πτήση σε απόσταση περίπου ένα χιλιόμετρο από το προπορευόμενο αεροσκάφος μπορεί και να ξεγελάσει τα ραντάρ εδάφους, που βλέπουν μία φωτεινή κουκίδα και για τα δύο αεροσκάφη.

Με τον τρόπο αυτό η Μαλαισιανή πτήση θα μπορούσε να έχει ήδη φτάσει στην Ευρώπη. Το αεροσκάφος όμως προηγουμένως θα έπρεπε να σταματήσει σε κάποιο αεροδρόμιο για ανεφοδιασμό και για να βάψει το ουραίο πηδάλιο του με τα σήματα της American. Με αυτή την μετασκευή μπορεί να το δείτε να ταξιδεύει προς τον στόχο του...



Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ twitter



ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ AMERICAN




ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ MALAYSIAN. ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ AMERICAN?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου