26 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ" ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Oι Γερμανοί μια μέρα με τον Γιώργο Κουρή στο Στρατηγείο της Δραχμής



ΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ" ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Oι Γερμανοί μια μέρα με τον Γιώργο Κουρή στο Στρατηγείο της Δραχμής






Mια ακόμη αποκάλυψη-βόμβα από το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" με πρωταγωνιστή τον Τελευταίο των Μοικανών, από τους Ελληνες εκδότες, και τους Γερμανούς φίλους μας.

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" έζησε από κοντά την ιστορική συνάντηση Γερμανών δημοσιογράφων με τον πιο ισχυρό Ελληνα μηντιάρχη ο οποίος υποστηρίζει ανοιχτά την επιστροφή στην Δραχμή.

Ηταν μεσημέρι στα Αναφιώτικα της Πλάκας όταν Γερμανοί δημοσιογράφοι ζήτησαν να γνωρίσουν από κοντά τον Γιώργο Κουρή.

Τον μοναδικό Ελληνα εκδότη που αποδεδειγμένα (μόνος του) ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.

Οι Γερμανοί πολίτες, που ευχαρίστως θα έβλεπαν την Ελλάδα να επιστρέφει στη Δραχμή, διψάνε για λεπτομέρειες γύρω από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ελληνα μηντιάρχη που σημάδεψε την μεταπολίτευση.

Η αποστολή του γερμανικού Focus στην Αθήνα επισκέφθηκε το Στρατηγείο της Δραχμής σε ένα ραντεβού με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Εδώ απ΄ όπου ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας κατέβασαν την γερμανική σημαία.

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι ήταν αρχικά αρκετά επιθετικοί αλλά ο Γιώργος Κουρής, σαν παμπόνηρος Οδυσσέας, με την μοναδική κεφαλλονίτικη φιλοξενία του κατάφερε και τους κέρδισε.

Μην απορήσετε αν στο κοντινό μέλλον οι Γερμανοί σε συνεργασία με τον Γιώργο Κουρή ετοιμάσουν το Κόμμα της Δραχμής.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι παρακολούθησε από κοντά την συνάντηση και στις επόμενες μέρες θα σας αποκαλύψει ολόκληρη την συγκλονιστική συζήτηση ανάμεσα στους Γερμανούς και στον Ελληνα εκδότη...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου