25 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στο 177,7% το χρεος για το 2014! Συνεχίζουν την καταστροφη της χώρας με την ολέθρια πολιτική.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στο 177,7% το χρεος για το 2014! Συνεχίζουν την καταστροφη της χώρας με την ολέθρια πολιτική.


Απο 105,8% το 2008 «που είχαμε χρεοκοπήσει».



Εξαπατούσαν βλέποντας χρεος 174,8% για το 2014 (φωτό), τωρα αποσιωπούν παντελώς αυτη την εξέλιξη πουλώντας τους αρουραιϊσμους του Παπανδρέου!

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (φωτό 2) …που προειδοποιούσε για αδυναμία διαχείρισης του, λόγω κατάρρευσης της παραγωγικής βάσης.
Παραπλανούν τον Ελληνικο λαό, λέγοντας οτι το χρεος ειναι διαχειρισιμο, ενώ γνωρίζουν οτι τελούν πλιάτσικο σε δημοσια και ιδιωτική περιουσία στην σκιά της διόγκωσης.
Δυστυχώς το Ολυμπια δικαιώθηκε σε οσα έγραφε απο το 2010. Ηταν μαθηματικά βέβαιο οτι το μνημονιο θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική καταστροφη την οικονομία, καθότι αποτελούσε συνταγή εκποίησης με όρους «μαγαζιού» και οχι εξυγίανσης μέσω ανασύστασης της παραγωγικής βάσης, οπως ταιριάζει σε ενα εθνος.
Όσοι ενεπλακησαν στο σκανδαλο του μνημονίου, ντόπιοι και ξένοι πρεπει να διωχθούν αστικά και ποινικά βάσει του Ευρωπαϊκου δικαίου. Όσο βεβαίως η χωρα ειναι ακομα εντός ΕΕ. Διότι μετα το πρωτοφανές πλιάτσικο, ενα κούρεμα καταθέσεων μέσω εξόδου απο το Ευρω θα ηταν η «φυσιολογική κατάληξη».


Ταφόπλακα από την αναθεώρηση του ΑΕΠ δέχθηκε η βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους, καθώς αύξησε το ποσοστό χρέους Γενικής Κυβέρνησης κατά 3,5 εκατοστιαίες μονάδες, δημιουργώντας ακόμη υψηλότερη αφετηρία εκκίνησης. Σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού, το χρέος Γενικής Κυβέρνησης το 2014 θα διαμορφωθεί στο 177,7% από 174,8% που ανέφερε η προηγούμενη εκτίμηση, σημειώνοντας αύξηση 2,9 ποσοστιαίων μονάδων, ενώ για το 2015 η επιβάρυνση είναι μεγαλύτερη και φτάνει σε 3,5 εκατοστιαίες μονάδες, αφού το χρέος από το 167,9% του ΑΕΠ αναμένεται να διαμορφωθεί στο 171,4% του ΑΕΠ. Η αρνητική αυτή εξέλιξη προκλήθηκε από την πτώση του ΑΕΠ κάτω από το ‘‘φράγμα’’ των 180 δισ. ευρώ το 2014, που έφερε η αναθεώρηση. Ταυτόχρονα δημιουργεί και νέα δεδομένα στις ήδη προβληματικές διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές». (Πληροφορίες απο τη Ναυτεμπορική)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου