23 Μαΐου 2013

Mikrosmerch εξήγησε τη θερμοκρασία και το έδαφος


Mikrosmerch εξήγησε τη θερμοκρασία και το έδαφος

.





Φυσικές καταστροφές, καταστρέφοντας διακόσια σπίτια στην περιοχή Τούλα προέκυψε από ένα συνδυασμό παραγόντων prirodzhnyh



Μόσχα. 23 Μαΐου. INTERFAX.RU - Η καταστροφή που έπληξε την Τετάρτη σε μια μικρή πόλη στην Efremov, Τούλα περιοχή, προέκυψε λόγω της ασυνήθιστα μακρύ το κύμα καύσωνα Μαΐου και την άφιξη ενός ψυχρού μετώπου στην περιοχή.



"Αυτό είναι ένα αρκετά σπάνιο φαινόμενο στην περιοχή της Κεντρικής Για Μάιο, Ιούλιο θερμοκρασίες ήταν

μακροχρόνια Όλα είναι πολύ καλά θερμαίνεται, και όλα της Δυτικής Ευρώπης ήταν στο κρύο κρύο βάρος ανέβηκε στην κεντρική περιοχή,..." - "Interfax" ο επικεφαλής της κατάστασης κέντρου Hydromet Γιούρι Varakin.



Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, παρόμοια φαινόμενα μπορεί να παρατηρηθεί στην CFA ένα χρόνο ή δύο, αλλά συνήθως είναι τυπική για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο μετεωρολόγος είπε ο ανεμοστρόβιλος είναι απαραίτητη για το σχηματισμό ενός συμπλόκου των παραγόντων που διαμόρφωσαν μαζί σε ένα μέρος σε ένα χρόνο. Ειδικότερα, η διαφορά θερμοκρασίας είναι μεγάλη, σύνθετη μορφολογία και μέγιστο σημείο δρόσου (η θερμοκρασία στην οποία να κρυώσει αέρα να γεμίσει με υδρατμούς).



Όπως εξήγησε Varakin, κοντά Εφραίμ σημαδεύτηκαν από πολύ υψηλές θερμοκρασίες το σημείο δρόσου και η ισχυρή αντίθεση, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός στροβίλου. Επιπλέον, η πληγείσα περιοχή είναι δύσκολο ορεινό ανάγλυφο.



Ο μετεωρολόγος είπε ότι, αν και το περίπλοκο σύνολο παραγόντων για την τοπική ανεμοστρόβιλος ήταν σχεδόν αδύνατο να προβλεφθεί, περνώντας μπροστά καταιγίδα πάνω από την περιοχή Τούλα είχε προβλεφθεί εκ των προτέρων. «Δώσαμε καταιγίδες, χαλάζι, παγετό, με την αιτιολογία, θυελλώδης άνεμος», - δήλωσε η πηγή.



Ωστόσο, τόνισε ότι ο ανεμοστρόβιλος - το φαινόμενο της μικρής κλίμακας, λειτουργεί σε ένα πολύ περιορισμένο χώρο μέσα σε λίγα λεπτά, αναπτύσσει και υποχωρεί γρήγορα, και μεγάλες καταστροφές, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ ανεμοστρόβιλοι προκαλούν έθεσε θέματα αιολικής ενέργειας - έρπητα ζωστήρα και τα συντρίμμια.



Ο ανεμοστρόβιλος έπληξε την Efremov - μια πόλη με πληθυσμό περίπου 42 χιλιάδες άτομα, που βρίσκεται 120 χλμ νότια από Tula - γύρω στις 15:00 την Τετάρτη. Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, τα στοιχεία σε περίπτωση βλάβης 196 σπίτια, 15 πόλους κοπούν γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος και περίπου 50 δέντρα, 106 κατεστραμμένα αυτοκίνητα. Ιατρική περίθαλψη, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, ζήτησε από 21 άνδρες, μία γυναίκα στο νοσοκομείο με ένα σπασμένο πόδι.



Efremovskaya αστυνομία, μετά από έναν τυφώνα έχει λάβει δύο εκατοντάδες μηνύματα με αιτήματα για βοήθεια.



Την Πέμπτη το καθεστώς έκτακτης ανάγκης που επιβάλλονται στην πόλη, εξαπλώθηκε σε όλη την περιοχή Tula. Οι εργασίες είναι σε εξέλιξη στον απόηχο. Όπως εξήγησε έφτασε στο Efremov Διοικητής Βλαντιμίρ Gruzdev, η περιφερειακή κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα επιτρέψει την περιοχή αργότερα για να ζητήσει βοήθεια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.



Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση είναι τώρα διατεθειμένη να καταβάλει στην περιοχή των 50 χιλιάδες ρούβλια τους φτωχούς, τα θύματα της μαίνεται στοιχεία. Στην Efremov περιοχή έφτασε ήδη δύο αυτοκίνητα με οικοδομικά υλικά από το αποθεματικό ταμείο, 12 ομάδες των κατασκευαστών έρχονται σε διάφορους τομείς της Τούλα και είναι έτοιμα να ξεκινήσουν.



"Αλλά γρήγορα ξαναχτίσουν την πόλη χωρίς ομοσπονδιακή χρηματοδότηση είναι απίθανο ποσό η περιοχή θα ζητήσει από τις ρωσικές αρχές, θα πρέπει να είναι επαρκής, δεν υπερβαίνουν τις πραγματικές ανάγκες,." - Είπε Gruzdiev.Τόνισε ότι η προκαταρκτική συμφωνία που επιτεύχθηκε για το θέμα αυτό.

πηγη ww.interfax.ru:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου