23 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!


ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!



Ξεκινά αμέσως η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τυχόν εμπλοκή εν ενεργεία στελεχών των Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων και των τριών Κλάδων σε στρατιωτική εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής , ωστόσο το νέο στοιχείο είναι ότι το ΓΕΕΘΑ ενεργοποιεί για παράλληλη έρευνα και άλλες υπηρεσίες του κράτους, όπως μας είπε αρμόδια πηγή - εννοώντας προφανώς την ΕΥΠ και την Κρατική Ασφάλεια. 
Σύμφωνα με το onalert.gr την εντολή να διεξαχθεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση έδωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος στους Αρχηγούς των τριών Γενικών Επιτελείων, μετά από διαταγή Υπουργόύ Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για τη διερεύνηση του θέματος και τον καταλογισμό σχετικών ευθυνών, αν υπάρχουν. 
Μέχρι το τελος της εβδομάδας! 
Ο Αρχηγοί των τριών Κλάδων, σύμφωνα με την πάγια διαδικασία, θα ορίσουν εντός της ημέρας ανώτατο αξιωματικό για την διεξαγωγή της ΕΔΕ στις Ειδικές Δυνάμεις κάθε Επιτελείου, με εντολή να την ολοκληρώσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 
Η βασική ΄΄κατεύθυνση '' αναμένεται να είναι ότι θα κληθούν να καταθέσουν κατ αρχήν οι διοικητές των επιμέρους σχηματισμών και μονάδων,ενδεχομένως οι υποδιοικητές και οπωσδήποτε οι Διευθυντές των 2ων Γραφείων Ασφαλείας κάθε μονάδας.Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο υπεύθυνος κάθε ΕΔΕ θα κρίνει και θα αξιολογεί στην πορεία της κάθε κατάθεσης αν θα καλεί και άλλους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς ή οπλίτες που τυχόν αναφέρονται ή προκύπτει εμπλοκή ή γνώση παραπάνω στοιχείων ή ενδείξεων. 
Αρμόδια πηγή ανέφερε ότι η διαδικασία δεν μπορεί να περιλαμβάνει κατάθεση όλων των ανδρών και γυναικών των Ειδικών Δυνάμεων διότι έτσι καθίστανται ένοχες η ΄ύποπτες οι Ειδικές Δυνάμεις συλλήβδην και κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε σωστό ούτε λειτουργικό. 
Οι άλλες υπηρεσίες Όπως προαναφέραμε άξια σημειώσεως είναι η εμπλοκή και των άλλων υπηρεσιών στην ερευνα - εμπλοκή για την οποία δεν έχει γίνει γνωστό πως θα οργανωθεί και πως θα διεξαχθεί. Από ορισμένες πηγές αναφερόταν ότι περιλαμβανεται η ερευνα σε υλικά από το Ιντερνετ, και άλλο υλικό που μπορεί να προέλθει από την αξιοποίηση των μεσων και των μεθόδων τέτοιων υήρεσιών, όπως η ΕΥΠ κλπ
Τέλος να σημειωθεί ότι αφορμή για την έρευνα ήταν δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής" το οποίο φέρει μέλη της Χρυσής Αυγής να λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση με όπλα από εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων. Στο μεταξύ προστέθηκαν και άλλα δημοσιεύματα- όπως αυτό του Εθνους'' της Δευτέρας.
ΠΗΓH:ΟΝALERT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου