23 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!


ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!

ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ (και έσπευσαν να διαψεύσουν τα παπαγαλάκια…)
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΩΣ… ΜΚΟ!
Την απαγόρευση των Αδελφών Μουσουλμάνων και κάθε δραστηριότητάς τους στην Αίγυπτο διέταξε τη Δευτέρα δικαστήριο της αφρικανικής χώρας.



Η δικαστική απόφαση ουσιαστικά επιτρέπει στις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας να διαλύσουν το τεράστιο δίκτυο κοινωνικών παροχών και πολιτικών παρακλαδιών που έχουν δημιουργήσει οι Αδελφοί, ολοκληρώνοντας την πολιτικήτους αποδυνάμωση.

«Το δικαστήριο απαγορεύει τις δραστηριότητες των Αδελφών Μουσουλμάνων και την μη κυβερνητική τους οργάνωση και όλες τις δραστηριότητες στις οποίες μετέχει και κάθε οργάνωση που πηγάζει από αυτούς», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του επίμαχου δικαστηρίου, Μοχάμεντ αλ-Σαγιέντ.

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι λειτουργούσαν υπόγεια, ως μία απαγορευμένη οργάνωση, στην Αίγυπτο για το μεγαλύτερο μέρος της 85ετούς ιστορίας τους. Ωστόσο, έπειτα από την ανατροπή του πρώην προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ το 2011, τους επετράπη να εργάζονται ανοιχτά κι ελεύθερα ως πολιτική παράταξη.

Τον Μάρτιο του 2013, οι Αδελφοί αναγνωρίστηκαν ως μη κυβερνητική οργάνωση και κέρδισαν κάθε εκλογική μάχη την οποία έδωσαν έως την ανατροπή του ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι, στις αρχές Ιουλίου.
Πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου