26 Σεπτεμβρίου 2013

Καημένε Έλληνα…εσύ ψάχνεις γαύρο και σαρδέλα...


Καημένε Έλληνα…εσύ ψάχνεις γαύρο και σαρδέλα...


...και ο Μαζούχ δίνει ένα μισθό σου για φρέσκο ψάρι!!

Την στιγμή που ΕΣΥ παίρνεις σβάρνα τα ψαράδικα και τις λαϊκές μπας και βρεις σαρδελίτσα σε τιμή-προσφορά, ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ στην Τρόικα Κλάους Μαζούχ μοιράζει αβέρτα τα «μπουρμπουάρια» για τα φρέσκα και ακριβά ψάρια!!

Ο τροικανός εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο κοντά στο Χίλτον το βράδυ της Δευτέρας, μαζί με πέντε συνεργάτες του και όπως αναφέρει το Έθνος αφού η παρέα απόλαυσε ψαρικά, σαλάτες και λευκό κρασί στη συνέχεια πλήρωσε…. 300 ευρώ και άφησε και φιλοδώρημα 40 ευρώ!!! Δηλαδή ο κύριος Μαζούχ έδωσε περίπου έναν… μισθό ενός εργαζόμενου που δουλεύει part time ή εξάωρος, απλά και μόνο για ένα γεύμα!!!

Με απλά λόγια, όταν χιλιάδες Έλληνες καλούνται να συντηρήσουν την οικογένεια τους με 300, 400, 500 και 600 ευρώ το μήνα, ο εκπρόσωπος των δανειστών μας που μας κάνει μαθήματα …. καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, πετάει 340 ευρώ για ένα τραπέζωμα!!!

Και όλα αυτά, ενώ η τρόικα πιέζει την κυβέρνηση για απολύσεις, περικοπές και για επιβολή μεγάλων προστίμων σε όσους δεν κόβουν αποδείξεις, ωστόσο τα μέλη της φαίνεται πως είναι καλά μόνο στην θεωρία γιατί στην πράξη....αφήνουν μεγάλα φιλοδωρήματα για τα οποία δεν κόβεται ΚΑΜΙΑ απόδειξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου