25 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕΤΑ ΔΙΣ.


ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕΤΑ ΔΙΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Το ΟΛΥΜΠΙΑ ηταν το μονο που αναφέρθηκε απο την πρωτη στιγμη στην καρδια του σκανδάλου, που δεν ηταν αλλο απο μια τραπεζική απατη τεράστιων διαστάσεων που την πλήρωσε ο Ελληνικος λαός μέσω μνημονιου. Και φυσικά, ο κύριος Προβόπουλος δεν ειδε τιποτα. Αν δεν έβγαινε στην δημοσιότητα απο εφημερίδα, θα συνέχιζε η συμμορια των τραπεζιτών να ροκανίζει τα εκατομμύρια χωρις κανεις να ασχοληθει. Υπήρξε περιπτωση που η συμμορια εκταμίευσε 30 εκ. Ευρώ σε μια νυχτα! Που ειναι λοιπον η BlackRock; Που ειναι ο Προβόπουλος; Πόσοι επίορκοι θα βρεθούν ακομα για να τους καλύψουν και να εκβιάζουν τον κόσμο με μηνύσεις και τρομοκρατια για να το βουλώνει; Ειστε πλεον συνυπεύθυνοι στην ληστεία της πατρίδας και θα λογοδοτησετε.
Στο στόχαστρο της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Πόπης Παπανδρέου βρίσκονται τέσσερις τράπεζες, οι οποίες διώκονται για κακουργηματική απιστία. Η δίωξη προέκυψε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τουkoutipandoras.gr, από την έρευνα για την υπόθεση των Καρούζου – Σκαφτούρα.
Όπως προκύπτει από το σχετικό πόρισμα οι τράπεζες…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου