23 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση καταπέλτης των ειδικών φρουρών..καταγγέλλουν για φασιστική δολοφονική επίθεση την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!! Στοίχημα πως τα ΜΜΕ θα το θάψουν για να καλύψουν τους αριστερούς!

Ανακοίνωση καταπέλτης των ειδικών φρουρών..καταγγέλλουν για φασιστική δολοφονική επίθεση την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!! Στοίχημα πως τα ΜΜΕ θα το θάψουν για να καλύψουν τους αριστερούς!

Δολοφονική και φασιστική επίθεση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο συνάδελφο μας που πυροβόλησε για να σώσει τη ζωή του.
Η Ανακοίνωση..γράφει τα εξής.
"Αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφος Ειδικός Φρουρός την 20/09/2013 στην περιοχή της Δάφνης από ομάδα ατόμων που συμμετείχαν σε αντιφασιστική διαμαρτυρία το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. ανακοινώνει ότι :

Το ίδιο βράδυ αλλά και την επόμενη μέρα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφτηκαν συμπαραστεκόμενοι τον τραυματία συνάδελφο, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος αλλά εκτός κινδύνου, με βαριά τραύματα στο κεφάλι.Εκ του γεγονότος καταδικάζουμε απερίφραστα τις πράξεις βίας που στόχο είχαν την κατακρεούργηση και φυσική εξόντωση ενός ανθρώπου του οποίου η αμφίεση ή η επαγγελματική του ιδιότητα δημιούργησε υποψίες και συνειρμούς. Οι πράξεις τους, ανάλογες φασιστικών πράξεων και επιθέσεων, με την κάλυψη μάλιστα και εξ αφορμής «αντιφασιστικής συγκέντρωσης».

Με καδρόνια και ξύλα που είχαν την ταυτότητα της πολιτικής οργάνωσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά κυρίως με κτηνώδη ένστικτα προσπάθησαν να «στραγγαλίσουν» έναν άνθρωπο και μαζί του να «στραγγαλίσουν» Πολιτισμό και Δημοκρατία, σε ένα ευνομούμενο κράτος που θέλουμε πρωταγωνιστές Δικαιοσύνη και Αστυνομία αντί του παρακράτους.

Μετά ταύτα εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για το μόνιμο υποκείμενο και θύμα, την Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της, ζητώντας, να σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι μεταξύ μας ώστε να καταδειχθεί η δύναμη μας και να μας επιστρέψουν την αξιοπρέπεια που μας αφήρεσαν βίαια. " καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδικαλιστικού οργάνου των Ειδικών Φρουρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου