5 Μαρτίου 2014

04/03/2014 - ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

04/03/2014 - ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ


ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων πραγματοποίησε δράση εθελοντικού χαρακτήρα το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014, στο Νέο Κόσμο.

Μέλη και στελέχη της Νεολαίας υπό την ευθύνη της Δώρας Παληοδήμου - Υπ. Τομέα Εθελοντισμού και του Βασίλη Μπλετσογιάννη - Υπ. Τομέα Δράσεων συνέλεξαν είδη πρώτης ανάγκης έξω από την ελληνική επιχείρηση Σκλαβενίτης με κατεύθυνση άπορες οικογένειες που δυστυχώς αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Την προσπάθειά μας στήριξε εμπράκτως και με τη παρουσία του ο βουλευτής μας και Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος.

Οι συνάνθρωποι μας που φτωχοποιούνται καθημερινά από τις μνημονιακές πολιτικές του Πρωθυπουργού της Ανάπτυξης και του ΠΑΣΟΚ, έχουν την ανάγκη όλων μας για να μπορέσουν να επιβιώσουν άλλη μια μέρα. Ευχαριστούμε τους κατοίκους του Νέου Κόσμου για την προσφορά τους και όσους ήρθαν εθελοντικά να αφιερώσουν χρόνο σε αυτή τη προσπάθεια. Θα είμαστε ευτυχείς όταν πια η ελληνική κοινωνία δεν θα μας χρειάζεται και το κράτος πρόνοιας θα ξαναλειτουργήσει στη χώρα μας. Αλλά για να γίνει αυτό ο ελληνικός λαός θα πρέπει να καταδικάσει αυτές τις γενοκτονικές πολιτικές και να αναδείξει ανθρώπους που αντιλαμβάνονται πως η ηγεσία μιας χώρας είναι λειτούργημα και όχι τσιφλίκι και χώρος των dealersτης ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου