4 Μαρτίου 2014

20/02/2014 - ΣΤΟ 2ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

20/02/2014 - ΣΤΟ 2ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ



ΣΤΟ 2ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

Στο 2ο οικονομικό συνέδριο που διοργανώθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2014 από την εταιρεία Financial Media Way υπο την αιγίδα του ΕΒΕΑ, στο Ζάππειο, με θεματολογία «Νέες Θέσεις Εργασίας, Παιδεία και Ανάπτυξη" συμμετείχε, μετά από πρόσκληση, αντιπροσωπεία της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων που απαρτίζονταν από τα στελέχη Ελπιδοφόρο Νικολόπουλο και Χρήστο Πρωτοπαπά.

Στο συνέδριο ακούστηκαν ποικίλες απόψεις πολιτικών αντιπροσώπων που κινούνταν σε πλευρά ανασκόπησης του κυβερνητικού έργου και κριτικής ή εκθείασης του προγράμματός της, ανάλογα με το πολιτικό κόμμα εκπροσώπησης των ομιλητών. Ο επιχειρηματικός κόσμος εστίαζε στο γερμανικό σύστημα της μαθητείας, την υπερφορολόγηση, την γραφειοκρατία και την ανάγκη στήριξης των νέων επιχειρήσεων.

Επίσης, παρουσιάστηκαν αναλύσεις από πλευράς των επιστημόνων, όπου ζητήθηκε η δημιουργία παρατηρητήριου εργασίας από τον κ. Ρωμανιά, Η. ανάγκη κρατικών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Εργασίας ΑΠΌ ΤΟΝ κ. Duncan Cambell και η παρουσίαση της έκθεσης του ΙΕΝΕ για την ενεργειακή κατάσταση της χώρας.

Στην τοποθέτηση του ο Χρήστος Πρωτοπαπάς, αφού επέκρινε τον πολιτικό και ιδεολογικό τόνο των τοποθετήσεων της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επεσήμανε τα προβλήματα των ελεύθερων επαγγελματιών αναφορικά με την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, το πρόβλημα της γραφειοκρατίας και του φορολογικού συστήματος στην δημιουργία και λειτουργία νέων επιχειρήσεων. Επίσης, στήριξε τις προτάσεις των επιστημόνων και ζήτησε έμφαση στην στήριξη των αγροτών και των μικρών βιομηχανιών με στόχο μεγαλύτερες εξαγωγές.

ΓΙΑ ΝΑ σταθεροποιηθεί Η. Οικονομία ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Νέες Θέσεις Εργασίας ΕΙΝΑΙ ΝΑ σημαντικό ακολουθηθούν πραγματικές Προτάσεις ΜΕ έμφαση ΣΤΑ Προβλήματα ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Όχι στις ιδεολογικές Διάφορες ΚΑΙ αντιπαραθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου