8 Μαΐου 2015

«Μύλος» Κωνσταντοπούλου – ΚΚΕ για τη Χρυσή Αυγή: «Το ΚΚΕ κάνει σπέκουλα» - «Καλύπτετε τραμπουκική συμπεριφορά»


«Μύλος» Κωνσταντοπούλου – ΚΚΕ για τη Χρυσή Αυγή: «Το ΚΚΕ κάνει σπέκουλα» - «Καλύπτετε τραμπουκική συμπεριφορά»





Ένταση επικράτησε στη Βουλή με αφορμή την φραστική επίθεση του βουλευτή της Χ.Α Γιάννη Λαγού στην Λιάνα Κανέλλη.

Πρωταγωνίστριες η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και η βουλευτής της ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου.

Αφορμή ήταν η ανακοίνωση του ΚΚΕ για τα γεγονότα στη Διάσκεψη, ανακοίνωση με την οποία το ΚΚΕ κατηγορούσε την Πρόεδρο της Βουλής ότι «καλύπτει τους τραμπουκισμούς της

Χρυσής Αυγής». Η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν ότι το ΚΚΕ κάνει «σπέκουλα».

«Δεν σας τιμά καθόλου, να σταματήσει η σπέκουλα. Θα δώσω εντολή να δίνονται στη δημοσιότητα τα πρακτικά και τα ηχητικά της Διάσκεψης των προέδρων. Σήμερα καταδικάζετε την πρόεδρο με ακατανόητο τρόπο» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Για να πάρει την απάντηση από την Μανωλάκου που εν τη ρύμη του λόγου πήγε να τη αποκαλέσει Πρόεδρο της Χρυσής Αυγής: «Σας πονάει που το ΚΚΕ σας αποκαλύπτει. Καλύπτετε ως πρόεδρος της Χρυσής, συγνώμη, της Βουλής την τραμπούκικη συμπεριφορά τους», είπε.


Τελικά αύριο, Παρασκευή, συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για το επεισόδιο Λαγού - Κανέλλη ύστερα από την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου ανακοίνωσε στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών πως η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο στη 13.00 και ότι θα κληθούν οι δύο βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου