8 Μαΐου 2015

Συνελήφθη επικίνδυνο μέλος της «συμμορίας με τα καλάσνικοφ»


Συνελήφθη επικίνδυνο μέλος της «συμμορίας με τα καλάσνικοφ»



Ο επικίνδυνος φυγόδικος Α.Λ., μέλος της «συμμορίας με τα καλάσνικοφ» που χτυπούσε χρηματαποστολές, συνελήφθη προχθές στην περιοχή της Καλλιθέας.

Πρόκειται για τον ληστή που στις 7 Μαΐου 2012 είχε πυροβολήσει μετά από επίθεση στην Εμπορική Τράπεζα Καλαμάτας τρεις αστυνομικούς τραυματίζοντας τους σοβαρά. Κινηματογραφικό ήταν και το χτύπημα που είχε

κάνει με τους συνεργούς του στα διυλιστήρια Ασπροπύργου.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για σωρεία ληστών και επιθέσεων σε χρηματαποστολές.

Πιο συγκεκριμένα ο 50χρονος Α.Λ. κατηγορείται για συμμετοχή σε συμμορία που βρίσκεται πίσω από δεκατρείς ένοπλες ληστείες σε βάρος χρηματαποστολών ιδιωτικών εταιριών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, δεκατέσσερις ένοπλες ληστείες σε βάρος υποκαταστημάτων τραπεζών και ταχυδρομικών καταστημάτων, δύο ένοπλες ληστείες σε εγκαταστάσεις Διυλιστηρίων, δεκαοκτώ κλοπές οχημάτων σε διάφορες περιοχές της χώρας, καθώς και απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών, μεταξύ των οποίων την 7-5-2012, μετά από ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Καλαμάτα, όπου τραυματίστηκαν σοβαρά τρείς αστυνομικοί.

Στη κατοχή του και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : Δύο πλαστά δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας, επτά κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου